Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hány kézzel/melyikkel...

Ti hány kézzel/melyikkel vezettek?

Figyelt kérdés
Én csakisa ballal, olyan 9óránál tudom fogni a kormányt. Se jobb kézzel se két kézzel nem megy. Jól vezetek, 220-al pályán.
2016. júl. 11. 22:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
engem az érdekelne ki adott egyáltalán jogsit 1 kezes vezetésre:) a vizsgabiztosok szerintem nem díjazzák.
2016. júl. 12. 14:37
 22/36 A kérdező kommentje:
Szerinted nem díjazzák vagy tapasztalatból írod? ha zavarta volna akkor ráteszem a kezem a kormányra, de nem csinálok vele semmit. Már nem tudtok mibe belekötni?
2016. júl. 12. 14:48
 23/36 anonim ***** válasza:
Már nem tudok tényleg. Te győztél. videót megnézted?
2016. júl. 12. 15:03
 24/36 anonim ***** válasza:

azt gondolod,hogy jól meg tudod tartani a kocsit,de azért remélem ha kamion mellett elsuhansz vagy bármilyen jármű mellett azért fogod a kormányt.

Mondjuk ha egy hasonló eset adódik mint az alábbi videoban,nem hiszem hogy bal kézzel fogva könyökölve megtartod a kocsit.

[link]

2016. júl. 12. 15:36
 25/36 A kérdező kommentje:

# 23/,

Én győztem? Fogadtunk volna? Megnéztem a videót írtam is, hogy köszönöm.

Jobb lett volna ha nem írom le, hogy hogyan fogom a kormányt. A kamion pont hogy általában 90-nel, max 100km/h-val megy. Megcsap a szél, de nekem könnyebb megtartani az autót egy kézzel. Ez rendkívüli este. nagyon szépen megfogta az autót.

2016. júl. 12. 16:22
 26/36 anonim ***** válasza:

"Szerinted nem díjazzák vagy tapasztalatból írod? "

azzal kezdik hogy elmondják mit ne csinálj.de te biztosan még fékezni is bal lábbal szoktál ugye?

és azt mondod hogy ezt elnézte mindenki neked?aha...

felesleges bármit írni ezek után.ahogy már írták ez trollkodás amit csinálsz.te autóban csak utas voltál eddig.majd egyszer felnősz aztán meglátod hol engednek fél kézzel tanulni vezetni.elárulom sehol.

2016. júl. 12. 16:24
 27/36 anonim ***** válasza:
A kamion 90-100-al megy, ej de jó éle kamionokat előzgetsz te......
2016. júl. 12. 16:26
 28/36 A kérdező kommentje:
Miért nem kérdésre válaszoltok nagyon okosok?
2016. júl. 12. 16:30
 29/36 A kérdező kommentje:
Miért nem kérdésre válaszoltok nagyon okosok? Összesen 3 féle válszlehetőség lenne: jobb, bal, mindkettő.
2016. júl. 12. 16:31
 30/36 anonim ***** válasza:
Mert a kérdésed egy fail kitaláció, amivel igyekszel egy kis időt elütni a nyári szünet alatt. Inkább menjél valami táborba.
2016. júl. 12. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!