Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik még a jogosijuk megszerzé...

Akik még a jogosijuk megszerzése előtt már vezettek önállóan, hol vezettetek?

Figyelt kérdés

Tesco parkolóban, utcán, kertben, vagy hol??

Köszi!

2016. márc. 26. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mezőn, az udvaron, meg faluban az utcákban. Elég rizikós volt már akkor is az utcákban menőzni (14 éve), mostmár még veszélyesebb. De szerintem én mennék ma is. Ja meg az is segített, hogy kölyökkoromban traktoroztam sokat.
2016. márc. 26. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt a környékünkön egy üzem, ahol hétvégén nem járt senki, annak a parkolójában illetve a bevezető útján.
2016. márc. 26. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Falu szélén vagy a határban
2016. márc. 26. 12:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2016. márc. 26. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Faluban, szomszéd faluban, erdőben, mezőn, bárhol, nem számított semmi, szüleim dolgoztak, én meg 12 évesen beültem az autóba, amin természetesen műszaki sem volt, meg hiányos volt valamilyen szinten, de csak aksit meg benzint kellett bele tenni. egyszer kergettek meg a rendőrök, elmenekültem, igaz akkorát ugrattam hogy a kormányban felrepedt a homlokom, de elmenekültem.
2016. márc. 26. 12:37
 6/10 A kérdező kommentje:
5# Jó sztori!!:D
2016. márc. 26. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Hátsó kertben.
2016. márc. 26. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor még Budapesten laktam, 30-as táblás, egyik oldalról kihalt zsákutcában kezdtem, aztán hasonló helyeken folytattam, ahol maximum csak a lakók jelentettek minimális forgalmat. Nem veszélyeztettem senkit, nekem pedig hasznos volt, így is kismillió órát vettem.

Sokan jogsi nélkül motoroznak évekig.

Autóval majd igyekszem saját telken szórakozni a legelején, valahogy az nekem sokkal durvább jogsi nélkül, pár Tesco parkoló azért még szóba jöhetne.

2016. márc. 27. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha most kezdenéd a jogsit akkor már nem ajánlom hogy gyakorolj, max ha már oktatóval vezetsz és ő elmondott mindent hogy hogyan kell majd a vizsgán, max akkor gyakorolni a parkolást stb.., de kezdőként 2 féle kocsit sem egyszerű megszokni szerintem.
2016. ápr. 6. 20:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Még nem most kezdem, csak érdekel a vezetés és érdeklődöm:)
2016. ápr. 6. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!