Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyikkel elegánsabb megjelenni?

Melyikkel elegánsabb megjelenni?

Figyelt kérdés

Nyári fesztivál jellegű buli lesz..

Svéd városi terepjáró vagy német középkategóriás kombi (avant)mind a kettő fekete.

2016. ápr. 10. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Típust még véletlenül se írj. De szerintem egy crossover Volvoval elegánsabb.
2016. ápr. 10. 21:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Véletlenül se írok.. direkt nem írtam! De csak a kedvedért, Volvo XC60 és Audi A6,direkt nem írtam,hogy ne csak az audira essen a választás,csak mert német és nagyobb presztízzsel rendelkezik.
2016. ápr. 10. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Taxival.
2016. ápr. 10. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Volvoval szerintem elegánsabb a megjelenés, az Audik jó benyomását rohamosan csökkenti a rengeteg kintről behozott hulladék.
2016. ápr. 10. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Buliba legelegánsabb három rekesz sörrel megjelenni. A többi csak kivagyiskodás.
2016. ápr. 10. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Volvo.
2016. ápr. 10. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Volvó elegánsabb. Audi itthon inkább tahó kategória.

Ha üzleti találkozó, akkor Volvó, ha kicsit alvilágba hajlik az üzlet (étterem, szórakozóhely, dohánybolt, földmutyi, stb..) akkor inkább Audi.

2016. ápr. 10. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Cseréld le f30-as bmwre, én ezt tettem az audimmal, az is a6-os volt.
2016. ápr. 11. 00:01
 9/12 A kérdező kommentje:

Lesz ott külföldi is bőven,nem hiszem,hogy lesz olyan,akiknek az alvilági dolog idegen lesz. Alvilágiasan megjelenni sem rossz,de talán inkább külföldi rendszámossal.

A legújabb audiról van szó,viszont a kombisága miatt tennémhátrányba a volvonak meg jol néz ki a nagy formája.

2016. ápr. 11. 07:12
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Fesztivál jellegű bulin autóval kell felvágni? Istenem, milyen értéktelen lehetsz...

Egyébként direkt nem írsz márkát, de tökéletesen be lehet határolni melyik autókról van szó.

Szerintem azzal menj amelyiket anyuék odaadják

2016. ápr. 11. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!