Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hány kézzel/melyikkel...

Ti hány kézzel/melyikkel vezettek?

Figyelt kérdés
Én csakisa ballal, olyan 9óránál tudom fogni a kormányt. Se jobb kézzel se két kézzel nem megy. Jól vezetek, 220-al pályán.
2016. júl. 11. 22:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Ez egy trollkérdés.

Attól függ mondjuk mibe ülök, Ladát két kézzel lehet csak eleve.

2016. júl. 12. 09:20
 12/36 anonim ***** válasza:
Általában egy kézzel, mindegy hogy melyikkel, de 100 felett, vagy nagyon kanyargós szakaszokon már csakis 2 kézzel. Nem azért mert nem tartanám meg egy kézzel is, de nem tudok olyan finoman kormányozni és kanyarodni ideális iven, mint 2 kézzel.
2016. júl. 12. 09:34
 13/36 A kérdező kommentje:
Németországban nincs sebességkorlátozás pályán csak bizonyos szakaszonon, nagyon okos emberek. Egyszerűen en tudom irányítani az autót jobb kézzel, pedig jobb kezes vagyok. Lehet azért mert sokat vezettem manuális autót. Úgy érzem mintha a két kezem más irányba menne, nem tudom leírni pontosan leírni. A könyökömmel megtámasztom magam és sokkal biztonságosabbnak tűnik mint két kézzel.
2016. júl. 12. 10:26
 14/36 anonim ***** válasza:
Vagyis egyaltalan nem vezetsz jol, ez csak azt mutatja.
2016. júl. 12. 11:39
 15/36 A kérdező kommentje:

Miért ne vezetnék jól? Azért mert nem tudom két kézzel fognia kormányt. Egy kézzel is vezetek olyan jól mint más 2 kézzel. Nekem stabilabb egy kézzel. Van bennem 5 év alatt min 400.000km.

Attól kiráz a hideg amikor valaki elengedi a kormányt teljesen.

2016. júl. 12. 11:49
 16/36 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz barmelyik kezeddel, barhogy stabilan vezetni, akkor nem vezetsz jol.

Lazadozhatsz ez ellen, de ez van.

2016. júl. 12. 11:51
 17/36 anonim ***** válasza:

Most erre mit mondjunk? ÜGYES VAGY!

Csak ha baj lesz ne sodorj veszélybe mást aki két kézzel vezet, vagy épp nem 220-al megy, mert nem akkora sztár. Ja és a utasaidat se sodord veszélybe mert az nem menő.

és igen nagyon jól tudsz vezetni, bárcsak úgy tudnék vezetni mint te. Nem is tudtam, hogy Németországban te ilyen gyorsan mész. Mostantól te vagy a példaképem, ha kérdezik majd azt mondom nekem a 7936556. kérdés kérdezője a példaképem. Bár eddig nem nagyon volt ilyen kérdésben részem, de majd arra terelem a témát. Köszönöm, hogy vagy.

2016. júl. 12. 12:26
 18/36 A kérdező kommentje:

Jó ég, jobb lett volna semmit nem írok a leírásba. Az érdekelne ki hogyan vezet. Miért baj ha egykézzel vezetek? Stabilan tartom az autót. Nem fogok jobbkormányos autót vezetni. Voltam vezetéstechnikai tréningen is. Nem tudom miért ez a téma és nem a valós kérdés. Ennyi erővel bele lehetne kötni, hogyha valaki jobban gépel 5 ujjal, mint tíz ujjal. Ha vezetek olyan jól 1 kézzel, mint más kettővel az miért baj? Apum beveszi a kanyart lábbal, kivagyok tőle mellesleg. Városban.

17, gyenge irónia.

2016. júl. 12. 12:57
 19/36 anonim ***** válasza:

Gyenge irónia, de legalább átjött. Nézd milyen veszélyes lábbal bevenni a kanyart.

https://www.youtube.com/watch?v=eIOmdMaTmB4&feature=youtu.be..

2016. júl. 12. 13:07
 20/36 A kérdező kommentje:
Tényleg jó példa. köszi. Majd mondom apukámnak. Nekem egyik autóban sem érnek fel a lábaim a kormányig.
2016. júl. 12. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!