Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hány kézzel/melyikkel...

Ti hány kézzel/melyikkel vezettek?

Figyelt kérdés
Én csakisa ballal, olyan 9óránál tudom fogni a kormányt. Se jobb kézzel se két kézzel nem megy. Jól vezetek, 220-al pályán.
2016. júl. 11. 22:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Hát. Akkor szokj hozzá, hogy két kézzel is tudj vezetni, főleg 220-nál.

Egyébként nekem bárhogyan megy, jobbal, ballal, két kézzel..

Általában ballal fogom, 9-11 óránál, ha elfárad jobbal 13-15-nél, vagy két kézzel. De ha kicsit gyorsabban megyek, akkor két kézzel fogom a kormányt. 9 és 15 h-nál kb.

Parkolás, meg ilyesminél ballal tenyérből, úgy a leggyorsabb, jobb kéz a váltón, hogy egyből kapcsolni tudjak.

2016. júl. 11. 23:07
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Az hogy a pályán tudsz menőzni 220-al, az messze nem azt jelenti hogy tudsz vezetni.
2016. júl. 11. 23:13
 3/36 anonim ***** válasza:

Egy kézzel és 12 óránál, 200 felett átváltok 10 órára.

Ha gyorsan veszem a kanyarokat 9 és 3 óránál fogom, és úgy tekerek háromnegyedet max.

2016. júl. 11. 23:18
 4/36 anonim ***** válasza:
93%
Jaj istenem mekkora fail kérdés, legalább egy kicsi ismerd már meg a közelekedést és akkor ráössz, hogy még pályán se tudsz órákon át 220-al egy kézzel vezetni.Jézus, ezek a nyári szünetek nagyon megélénkítik a fantáziát.
2016. júl. 11. 23:33
 5/36 anonim ***** válasza:
96%

Én is többnyire ballal vezetek, erősebb kanyarban, nagyobb sebességnél két kézzel.

"Jól vezetek, 220-al pályán."

Ezen én is jót vihogtam, majd ha párszor keresztülmentél a Bükkön vagy a Mecseken télen, jeges úton, hófúvásban szintidőn belül, akkor elkezdhetünk erről beszélgetni.:-)

2016. júl. 11. 23:33
 6/36 anonim ***** válasza:
Ha a tényezők engedik,tehát nincs erős forgalom,várható hirtelen sávváltás,vadveszély akkor általában egy kézzel,de ha a körülmények megkövetelik vagy ha eksön van,akkor két kézzel.
2016. júl. 12. 00:30
 7/36 anonim ***** válasza:
93%
Manapság a gyk-sok csak 190 felett közlekednek 22cm löccsel. :))))
2016. júl. 12. 04:46
 8/36 anonim ***** válasza:
91%

Hú pajti, nem semmi! Tudsz egyenesen menni 220-al??

Oválpályán asszem kapaszkodnál két kézzel 200-nál is. És akkor ne is beszéljünk az igazi kanyargós utakról.

150 felett azért már nem kéne egykezezni pályán sem.

Nem attól vezetsz jól, hogy gyorsan mész, hanem hogy előre látsz, figyelsz mindenre.

Szóval egy vadveszélyes országúton nem matatsz a kesztyűtartóban, meg nem pofázol a telefonodon.

Ha látod, hogy előtted van valami, akkor elveszed a gázt, időben fékezel, nem csak akkor, mikor csak az ABS tud megfogni.

A jó sofőr ritkán fékez, mégsem ér oda lassabban a padlógáz-satufék huszároknál :)

Városban csak ballal tekerész az ember, mert sokat kell kormányozni, meg manuálisnál folyton váltogatni. Szóval kivitelezhetetlen a kétkezes, meg akkora tempónál elég egy kéz is.

Gyakorold a jobbkezes és a kétkezes vezetést.

2016. júl. 12. 08:39
 9/36 anonim ***** válasza:

Én két kézzel fogom, sárgával jelöltem a bal kezemmel hol fogom, pirossal pedig a jobb kezem, hogy általában, hogy szoktam fogni.

[link]

Én sajnos betartom a sebességhatárokat, tehát 130-nál is autópályán a fenn belinkelt módon fogom. Sőt télen is a jeges havas úton, de persze akkor autópályán nem 130km/h val közlekedek. Vannak hibáim, köztük ez is. Mondjuk egyenesen még én is el tudtam vezetni akkor amikor apu megengedte, hogy 6 évesen a ölébe ülve fogtam a kormányt. De gratulálok, hogy 220-al mentél, és nem sodortál senkit veszélybe.

2016. júl. 12. 08:52
 10/36 anonim ***** válasza:
hát én 220-nál azért fogom a kormányt 2 kézzel.Hiszen bármi adóthat.Kocsiban ülve üres pályán nem is tűnik olyan gyorsnak az a 220.De külső szemlélőként más.Igazából lehetnék olyan menő is,hogy 220 nál elengedem a kormányt mert nem húz a kocsi se jobbra se balra,esetleg a térdemmel foghatnám max a kormányt,dehát ugye nem vagyok hülye... :D Amúgymeg nem túl nagy sebesség ez ám need for speedben és teljesen más valódi autót vezetni,mint ahogy szimulátor játékokhoz használod a kormányt.
2016. júl. 12. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!