Hát szerintem igazából csak annyit dob a tudásodon a kombi, ha tudsz bánni vele, hogy nagyobb autóval sem fogsz zavarba jönni később, megtanulod, hogy hol fordul el, hova fér be,ilyesmi...
2016. júl. 3. 07:11
2/8 anonim válasza:
Egy kezdőnek nagy jelentőségű, legalábbis a legtöbb embernek, azért vesznek általában kisebb autókat, mert egy nagy kombival vagy egy 7 személyes autóval nem tudnak parkolni, kis ívben kanyarodni.
Egyik ismerősömnek 2 éve van jogsija, és nem tudná vezetni a Seat Alhambránkat. Mondjuk ő a kicsi autójával is képes lemenni az útról előzés közben...
2016. júl. 3. 15:15
3/8 anonim válasza:
Ez függ a kocsitól is. Én sharan-nal tanultam vezetni. Most s-max-om van.
2016. júl. 3. 15:37
4/8 A kérdező kommentje:
Hirtelen ezekre gondoltam: Passat, Octavia, Peugeot 406
2016. júl. 3. 18:15
5/8 anonim válasza:
Nagyon is jó, mert általában a kezdők beveszik azt a hülyeséget hogy elsőnek kisautót kell venni. Megszokják azt, így mikor majd át kell ülni egy kombiba, el vannak veszve. Ha úgyis kezdő vagy, akkor a nagy kombit is ugyanúgy megszokod, mint a kisautót, és később sem lesz gondod a nagy autókkal.
2016. júl. 3. 18:42
6/8 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy te ezzel így vagy, én is így vagyok vele, de a legtöbb kezdő vezető nagyon bizonytalan, és tényleg nem tudják jól kezelni a nagyobb autókat.
Egy kisebb autóval hozzászoknak a vezetéshez, aztán váltanak nagyobbra. Így meg lehet spórolni egy rakat parkolási sérülést. (Ráadásul ha történne egy ilyen eset, akkor szépen beülne a kocsijába, és elhajtana, mert megijedne. A másik autó tulajdonosa meg leshet.)
2016. júl. 3. 18:55
7/8 anonim válasza:
Oktatóautók között is akadnak kombik elég jelentős számban. Később, első autónak meg esetleg Pesten való közlekedés során előnyösebb lehet egy kompakt méretű kisautó. Emlékszem, volt egy-két olyan kereszteződéses kanyarodásom az elején még, hogy később szedtem alá. Ott egy kombival elvittem volna a sort. Meg lehet szokni, de első kocsinak nem látom nagy értelmét. Újnak számít még minden kb., felesleges tetézni. :D
2016. júl. 4. 21:04
8/8 anonim válasza:
ez ember függő. Én egy Peugeot 206-on tanultam és vizsgáztam. Amikor megjött a jogsim, Debrecenbe ráülltem a céges Ducato-ra (leg-leg modell) és mentem vele, nem törtem össze, tudtam kanyarodni vel, parkolni stb. Az öcsém már nem ilyen, ő Skoda Fabia-n tanult, vett egy Ford Mondeo-t, aztán a második kanyarodásnál ráfordult a szembejövőre, parkolásnál seggbelökte az előtte parkoló kocsit, szóval voltak gondok a mérettel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!