Hogy lehetne megoldani azt, h kezdő vezető csajszi tudjon gyakorolni legálisan?
Nem mer kisebb forgalmú helyekre se menni a rendőr miatt, de sztem vmi falu végi tanya mellé kimenne, akkor szokhatná a vezetést, s tudna figyelni a többiekre, nem?
Sztem az a baj először még, h túl sokat figyel a kocsira az ember, s azért fél mindenki a tömegtől, nem? Én is zöldfülű vagyok, de nekem is meglett. :D
Szóval, mivel tudnék segíteni neki, mert fogalmam sincs, én simán vezettem apám kocsiját, mondjuk ő mondta, h vezessek én.
ja.tudna figyelni a legelőn lévő tehenekre és kerülgetné tízzel a gödröket-ezzel nem menne sokra.
a tömegtől sosem féltem.sőt nem emlékszem hogy féltem volna bármitől is.este ki kell menni valami mellékútra és átadni neki a kormányt hogy szokja a kocsit,gyakorolja az alapdolgokat.nappal jobb minőségű földúton a tolatást célszerű gyakorolni,keresni kell egy Y leágazást oszt hadd szóljon.tolasson egyenesen nagyobb gázzal jó hosszan.
3-as: vannak földutakban is jók felénk, ahol lehetne vezetni jól. Mondjuk 10. óránál van még cska a csajszi, sztem 15-20 körül már nem fog a tömegtől se annyira tartani, én akkor vezettem a legjobban, amikor mellettem ült az oktató, tudtam, h bajt nem okozhatok nagyon, majd rálép a fékre, ha vmit nem vettem észre, az ő felelőssége, annyi pénzért vállalja, h kur**ra figyel is.
A parkolást 4 téglával meg lehet oldani, ha oda be tud parkolni vki, akkor a kocsik közé sima ügy sztem.
Remélem, h megszokja a forgalmat, s csak most volt egy ilyen időszaka, ami sztem sok embernek van, h már előre fél a vizsgától. Én is parás voltam a vizsgán, mondjuk előtte élveztem csak a vezetést, kikapcsoltam az agyam ilyen szempontból. :)
"Ha megvan a vizsga, akkor is kezdő lesz, ebben az esetben se menjen ki akkor?"
Ez már kb. a szavakon lovaglás... Igen, kezdőnek minősül a vezetői engedély 2 évig, de van jogsija, vezethet B kategóriát. Most a "kezdő" minősítés kicsit túlzás, jelen pillanatban inkább "kezdő tanuló", nincs vizsgája meg semmije, így nem vezethet (és nem is ajánlott, mivel valószínűleg nincs meg a minimális tudása sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!