Hogy lehetne megoldani azt, h kezdő vezető csajszi tudjon gyakorolni legálisan?
Nem mer kisebb forgalmú helyekre se menni a rendőr miatt, de sztem vmi falu végi tanya mellé kimenne, akkor szokhatná a vezetést, s tudna figyelni a többiekre, nem?
Sztem az a baj először még, h túl sokat figyel a kocsira az ember, s azért fél mindenki a tömegtől, nem? Én is zöldfülű vagyok, de nekem is meglett. :D
Szóval, mivel tudnék segíteni neki, mert fogalmam sincs, én simán vezettem apám kocsiját, mondjuk ő mondta, h vezessek én.
Itt csak azért írtam tesómat, mert attól, h nincs meg a jogsija vkinek, attól még nem feltétlen olyan béna, h nem mehet ki az útra. Sőt sztem simán kimehet bárki kimehetne kevésbé forgalmas útra úgy, h vki ott van mellette, nem kell ahhoz oktatónak lenni, h tudja tanítani, elegendőnek tartanám, h a kormánnyal tudjon bánni egy kis túlzással.
Mondjuk ez a félelem nem igazán frankó, de mindenkiben benne van talán az elején, ez ilyen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!