Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen érzés lehet kiszállni...

Milyen érzés lehet kiszállni egy luxusautóból?

Figyelt kérdés

Luxusautó alatt véletlenül se az audi/bmw/mercedes trióra gondolok.

Az igazán drága, luxusautókra gondolok. Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati, Aston Martin.

Szaladgál néhány darab az országban. Aki ült már ilyenben utasként, vagy ismer olyat akinek van ilyen az tudna mesélni, hogy milyen érzés kiszállni belőle? Milyen lehet úgy végighajtani egy utcán, hogy az emberek 90 százaléka megbámul?

2016. jún. 16. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem sok tapasztalatírásra számítok. Biztos hízna a májam, de magamat ismerve nem arra koncentrálnék, hogy ki mekkora leesett állal bámul a járdaszélről, hanem kiélvezném a pillanatokat amit benne töltök és inkább magára az autóra összpontosítanék. Jobban érdekelne, hogy mit tud a gép, mint az, hogy kinek hány centire nyúlik a nyála.

Nem hiszem ,hogy az a fontos, hogy milyen kiszállni belőle, hanem milyen bele szállni, és ha elmesélem valamelyik ismerősömnek, hogy ültem egy ilyenben, akkor tényleg nem a bámészkodóra akarok emlékezni, hanem azt akarom elmesélni, hogy milyen volt belül.

2016. jún. 16. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, sosem ültem ilyenben, de éltem 4 évig egy kis svájci városkában, ahol az olasz luxusautók annyira mindennaposak voltak, hogy volt amikor a Migros (közértlánc) parkolójában Maserati quattroporte állt... egész természetesen tudták viselni az autót. Aztán lehetett látni, hogy ki szerezte újonnan, mert az büszkén feszített, kereste a járókelők tekintetét, mi meg hát mindig megadtuk neki, hadd örüljön, és elismerően megbámultuk 😃 arrafelé nem vált ki dührohamot egy méregdrága autó, inkább gratulálnak hozzá, idővel majd az újonc is megszokja és megunja a pöffeszkedést, addig meg miért ne tenné.
2016. jún. 16. 21:51
 3/9 Tomcatters ***** válasza:

Nem tudom,de mondjuk engem személy szerint hidegen hagynak a ferrarik ... meg ... hasonlók :) Nekem nem kellene egyik sem :) Inkább egy jo japán izomautó

Vagy gyari nissan gtr ,vagy uj honda nsx

2016. jún. 16. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Bmw-ből és Mergából is van árban ugyanolyan árú autó.

A luxus autó nálam, egy Bugatti-nál kezdődik.

2016. jún. 16. 22:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Nyilván van nagyon drága 7-es bmw, s-merci vagy A8-as audi. De sokkal feltűnőbb egy tűzpiros ferrari hiába "csak" egy fullextrás bmw árába kerül.

A bugatti mint luxusautó alja azért túlzás.

Nyilván nem az a fő egy luxusautónál, hogy milyen belőle kiszállni, hanem a vezetési élmény stb. de ez is érdekes kérdés.

2016. jún. 16. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak utas szoktam lenni, én nem engedhetem meg magamnak..de az egyik barátomnak van egy Ferrarija...hát...nem az enyém..még csak nem is vezettem...nem is szeretném..ha megkarcolom bukjuk a gyerekek fősuliját..deee....magabiztosnak érzed magad..élvezed, ahogy bámulnak..a khm..intim méreted is egy sodrófának tűnik...ha odalép, tombol az adrenalin, becsukod a szemed..mámoros....nem tudom jobban elmondani...
2016. jún. 17. 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Luxus autó szerintem a rolls royce,ahol soföröd van és esernyő az ajtóba épitve...
2016. jún. 17. 03:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos azt nem tudom, hogy milyen erzes lehet kiszallni, de a tippem az, hogy mindenkepp sz*rabb, mint beszallni.:)
2016. jún. 17. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan mint felálni az angol wc-röl a pottyantós budi után. :)
2016. jún. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!