Milyen érzés lehet kiszállni egy luxusautóból?
Luxusautó alatt véletlenül se az audi/bmw/mercedes trióra gondolok.
Az igazán drága, luxusautókra gondolok. Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati, Aston Martin.
Szaladgál néhány darab az országban. Aki ült már ilyenben utasként, vagy ismer olyat akinek van ilyen az tudna mesélni, hogy milyen érzés kiszállni belőle? Milyen lehet úgy végighajtani egy utcán, hogy az emberek 90 százaléka megbámul?
Nem sok tapasztalatírásra számítok. Biztos hízna a májam, de magamat ismerve nem arra koncentrálnék, hogy ki mekkora leesett állal bámul a járdaszélről, hanem kiélvezném a pillanatokat amit benne töltök és inkább magára az autóra összpontosítanék. Jobban érdekelne, hogy mit tud a gép, mint az, hogy kinek hány centire nyúlik a nyála.
Nem hiszem ,hogy az a fontos, hogy milyen kiszállni belőle, hanem milyen bele szállni, és ha elmesélem valamelyik ismerősömnek, hogy ültem egy ilyenben, akkor tényleg nem a bámészkodóra akarok emlékezni, hanem azt akarom elmesélni, hogy milyen volt belül.
Nem tudom,de mondjuk engem személy szerint hidegen hagynak a ferrarik ... meg ... hasonlók :) Nekem nem kellene egyik sem :) Inkább egy jo japán izomautó
Vagy gyari nissan gtr ,vagy uj honda nsx
Bmw-ből és Mergából is van árban ugyanolyan árú autó.
A luxus autó nálam, egy Bugatti-nál kezdődik.
Nyilván van nagyon drága 7-es bmw, s-merci vagy A8-as audi. De sokkal feltűnőbb egy tűzpiros ferrari hiába "csak" egy fullextrás bmw árába kerül.
A bugatti mint luxusautó alja azért túlzás.
Nyilván nem az a fő egy luxusautónál, hogy milyen belőle kiszállni, hanem a vezetési élmény stb. de ez is érdekes kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!