Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen érzés egy autóval több...

Milyen érzés egy autóval több mint 200 km/h-s sebességgel menni? Leírná akinek van már vele ttapasztalata?

Figyelt kérdés

2015. nov. 24. 13:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem egyszer sikerült kipróbálnom, ahhoz tudom hasonlítani mint mikor felszáll egy repülő, 190-nél még rendben, aztán 200-nál ahogy gyorsítasz még elkezd szétfolyni jobbra meg balra a táj homályos lesz minden, és itt már nagyon észnél kell lenni, mert egy picit mozdítasz a kormányon, már rögtön sávot váltasz!
2015. nov. 24. 13:08
 2/15 anonim ***** válasza:
22%

Semmi kulonos, szokas kerdese. En rendszeresen megyek 200zal vagy felette, szamomra egy teljesen normalis utazotempo.

Persze kerdes az hogy hol mesz annyival es milyen autoval :)

2015. nov. 24. 13:11
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

1. válaszoló sosem ment még ennyivel. Nem folyik szét semmi, ne röhögtess minket, csupán a csillagok háborújába képzeled magadat.

A válasz epdig az hogy az a különbség, hogy gyorsabban közelednek feléd a tereptárgyak és a szaggatott vonal is frekventáltabban jön feléd.

2015. nov. 24. 13:15
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Egy jó autóban, jó úton nem lehet normálisan érzékelni a sebességet. Amikor új autót vettünk sokszor csak néztünk, hogy jaj már megint 180 fölött van a mutató.

Nyilván egyre veszélyesebb, kisebb időd van reagálni, finomabban szabad csak a kormányhoz nyúlni, stb.

De én konkrétan nem éreztem semmi különöset 200-nál. Nem más, mint 180 vagy 160.

Ja, és tényleg nem folyik szét semmi sem, normálisan látsz :) Akinek szétfolyik a táj, az menjen szemészetre és ne vezessen.

2015. nov. 24. 13:20
 5/15 anonim ***** válasza:
4: Én ezt autópályára írtam egyébként. Más úton már 120-nál is annyira ráz, meg dobál, hogy igazán élvezhető a sebesség. Legalábbis felénk nagyon szar utak vannak :(
2015. nov. 24. 13:22
 6/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez legjobban az autótól függ.

A mostani kocsimmal észre sem vennéd, hogy 200 a tempó(halk, nehéz), egy kisebb, régebbi autóval rémisztő is lehet ugyanez.

2015. nov. 24. 13:35
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Egy IV-es Golfban azt fogod érezni, hogy mindjárt szétszakad alattad az autó. Egy Lexusban meg azt hiszed, hogy csak 140-el mész.
2015. nov. 24. 14:51
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

"Egy IV-es Golfban azt fogod érezni, hogy mindjárt szétszakad alattad az autó."

Biztos vagy benne?

Egyébként nagyon autófüggő. Én mentem Trabanttal 110-et (nem tudom hogy sikerült, de összejött), na hát azt hittem meghalok. Úgy tűnt mintha fénysebességgel mennék, és hogy a percen felszállok. A kormányba úgy kapaszkodtam, mint egy kisgyerek. Aztán volt első generációs Audi A8-am, már abban is (1997-es volt) brutál jó volt a hangszgetelés meg masszív az egész autó, na az simán ment 250-et, de ha nem figyeltem ennél a tempónál a tájat és a sebességmérőt, akkor olyan 130-140-nek tűnt, és még ott sinc meg az az érzés, hogy kapaszkodj két kézzel a kormányba, hanem simán el is engedhettem volna a kormány pár pillanatra, olyan jó votl az egyenesfutása és a futóműve.

2015. nov. 24. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltam..
2015. nov. 24. 16:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Semmi kulonos csak keves hozza a jo ut :-(
2015. nov. 24. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!