Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lengéscsillapító csere után...

Lengéscsillapító csere után klasszisokkal jobb érzés lesz vezetni az autót?

Figyelt kérdés
Nissan Almérám van 180E km. sosem volt benne cserélve.. szerintem eljött az ideje :o)
2015. szept. 28. 18:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni utána, hogy mennyire másképp viselkedik. Főleg akkor, ha a futóművet is beállíttatod.
2015. szept. 28. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha még nem feküdtek ki a gyári gátlók, akkor sok változást nem fogsz észrevenni.
2015. szept. 28. 18:29
 3/19 Tomcatters ***** válasza:
Utanna ha teszel bele toronymerevitot előre-hátra , akkor erezhetőbben stabilabb lesz :)
2015. szept. 28. 18:43
 4/19 A kérdező kommentje:
Mire jó a gátló, és mire jó a merevítö?
2015. szept. 28. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
37%

"Mire jó a gátló, és mire jó a merevítö?"

Ha ilyen dolgokkal nem vagy tisztában,hogy egyáltalán mire való,akkor mit akarsz észre venni?!?!?meg ebből jön a következő kérdés,hogy honnan tudod,hogy egyáltalán eljött a csere ideje???

Egyébként nem olyan bonyolult szavak ezek......de azért tessék:

-Lengéscsillapító:csillapítja a lengést

-merevítő:tudom hihetetlen...de merevít

2015. szept. 28. 19:57
 6/19 A kérdező kommentje:
Te egy ... nagy .eggfej vagy! Ezt gondolom! Kattints tovább, nem vagyok rád kíváncsi! Köszi
2015. szept. 28. 19:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Feszesebb lesz a rugózás,nem dől be annyira kanyarban ,rövidebb lesz a fékút stb. Évek alatt lassan gatyásodik el a gátló és észre sem veszed, de a csere után egyből észlelhető a változás.

Toronymerevítő az annyira nem fontos dolog, hacsak nem csapatsz állandóan,normális vezetés mellett nincs jelentősége.

2015. szept. 28. 20:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A kanyarban dőléshez kevés köze van a "gátlónak", sőt elnyújtott kanyarban éppen semmi. A dőlést a rugók és a stabrudak befolyásolják.
2015. szept. 28. 20:30
 9/19 anonim ***** válasza:
Háát én vezettem rövid uton kiszedett gátlójú kocsit,az dőlt összevissza.
2015. szept. 28. 20:36
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Akkor megéri.. 30 a két elsö, 20 a két hátsó. Munkadíj 16-20 között. +egyéb szilentek vagy bármi.. legyen 100K, annyit nekem megér.
2015. szept. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!