Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért olyan jó érzés mikor...

Miért olyan jó érzés mikor megállít a közlekedési lámpa, a BMW gázpedálját néha tövig lenyomni? Más is csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nemrég ültem át egy mazda 6 ból egy BMW 335 i be.

A legjobb dolog ahogy a v6 os motor kiadja a hangerőt.

Az adrenalin szintem ilyenkor az egekben.

Sok embernél láttam és hallottam hogy a pirosnál ezt szokták csinálni, itt is van aki szokta pumpálni a gázpedált, a hangerő miatt?

Lehet még új dolog a BMW, és később megszokom, de egy darabig lehet ez lesz, ha állok a kocsisorban.

#közlekedéstechnika
2015. nov. 16. 21:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Nagy kocsi, nagy ego , kis farok...
2015. nov. 16. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos értelmi szint alatt el tudom képzelni. A köznyelv taplóknak nevezi. A rendőr meg olyannak, aki indokolatlanul zavar, ami tilos.

Maga a jelenség önmagában nem lenne gáz, de versenypályán a rajtvonalon.

2015. nov. 16. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Egy gyári e92 nek nincs nagy hangja, ezt inkább a turbós kocsival rendelkezők csinálják akiknek nyitott rendszer van a kocsijuk alatt és durrog meg minden.
2015. nov. 16. 22:01
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Zavart érzek az erőben. BMW-ben V6.... hová jutott a világ.... Inkább sor6 lesz az....

Gázpedált pumpálni csak a boyracer szokott, a normális ember elmegy a hungaroring és ott nyomja ki az autója szemét.

2015. nov. 16. 22:03
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Rossz helyre írtad ki a kérdést....azidétlennyomoréktrollvagyok.hu-n próbáld meg te szerencsétlen........
2015. nov. 16. 22:03
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
a jó hang ott kezdődik, hogy boxer motor, vagy lehet akár 4 hengeres de turbós kocsi, a csúcs meg a 2JZ
2015. nov. 16. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező most kamu és csak trollkodik, vagy tényleg annyira hülye, hogy nem tudja milyen motor van a saját autójában...

Ember b*szki, nem vagyok egy BMW guru, de annyit még én is tudok, hogy a BMW soha nem gyártott V6-os motort.

2015. nov. 16. 23:52
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem csak troll,

de azért az vagány, hogy az álló helyben túráztatástól van egekben az adrenalin. Mi lenne ha egy dinamikusabb indulást produkálna? Megállna a szíve?

2015. nov. 17. 07:33
 9/13 Wadmalac ***** válasza:
83%

Lámpánál gumit füstölni azok szoktak, akik folyamatosan bizonyítani akarják a világnak, hogy márpedig nem vettek xart.

Az ilyenek szoktak gyorsan megválni a kocsitól az első villanyoszlopon.

Nekem 3.0 V6 van, de állatira nem érzem, hogy bármit "villantani" kéne belőle a lámpánál. Nekem már bizonyított, a többit meg lexarom.

A lóerő nem bizonygatásra van, hanem az élvezetes vezetésre és arra, hogy esetleg kisegítsen a necces helyzetekből.

És gien, szép a hangja a hat hengernek, de BMW-ben tényleg sorban ülnek, nem V-ben.

Ennyit illene tudni egy saját autóról. Már akinek van ,nem csak itt dicsekszik vele (mert semmi más értelmét nem érzem a kiírt kérdésnek).

2015. nov. 17. 08:55
 10/13 anonim ***** válasza:
XD Már megérte feljönni, ha már trollkodni akarsz, legalább nézz utána a dolgoknak... :D
2015. nov. 17. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!