Miért olyan jó érzés mikor megállít a közlekedési lámpa, a BMW gázpedálját néha tövig lenyomni? Más is csinálja ezt?
Nemrég ültem át egy mazda 6 ból egy BMW 335 i be.
A legjobb dolog ahogy a v6 os motor kiadja a hangerőt.
Az adrenalin szintem ilyenkor az egekben.
Sok embernél láttam és hallottam hogy a pirosnál ezt szokták csinálni, itt is van aki szokta pumpálni a gázpedált, a hangerő miatt?
Lehet még új dolog a BMW, és később megszokom, de egy darabig lehet ez lesz, ha állok a kocsisorban.
Egy bizonyos értelmi szint alatt el tudom képzelni. A köznyelv taplóknak nevezi. A rendőr meg olyannak, aki indokolatlanul zavar, ami tilos.
Maga a jelenség önmagában nem lenne gáz, de versenypályán a rajtvonalon.
Zavart érzek az erőben. BMW-ben V6.... hová jutott a világ.... Inkább sor6 lesz az....
Gázpedált pumpálni csak a boyracer szokott, a normális ember elmegy a hungaroring és ott nyomja ki az autója szemét.
Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező most kamu és csak trollkodik, vagy tényleg annyira hülye, hogy nem tudja milyen motor van a saját autójában...
Ember b*szki, nem vagyok egy BMW guru, de annyit még én is tudok, hogy a BMW soha nem gyártott V6-os motort.
Szerintem csak troll,
de azért az vagány, hogy az álló helyben túráztatástól van egekben az adrenalin. Mi lenne ha egy dinamikusabb indulást produkálna? Megállna a szíve?
Lámpánál gumit füstölni azok szoktak, akik folyamatosan bizonyítani akarják a világnak, hogy márpedig nem vettek xart.
Az ilyenek szoktak gyorsan megválni a kocsitól az első villanyoszlopon.
Nekem 3.0 V6 van, de állatira nem érzem, hogy bármit "villantani" kéne belőle a lámpánál. Nekem már bizonyított, a többit meg lexarom.
A lóerő nem bizonygatásra van, hanem az élvezetes vezetésre és arra, hogy esetleg kisegítsen a necces helyzetekből.
És gien, szép a hangja a hat hengernek, de BMW-ben tényleg sorban ülnek, nem V-ben.
Ennyit illene tudni egy saját autóról. Már akinek van ,nem csak itt dicsekszik vele (mert semmi más értelmét nem érzem a kiírt kérdésnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!