Legjobb autó, amit életedben közúton vezettél? Milyen érzés volt?
Nekem az átlagautókon kívül nem adatott eddig semmilyen lehetőség, azonban vezettem nem rég pályán egy ariel atom-ot, 2 kg-ra jutott 1 le!
Hát letépte az arcom, mit ne mondjak.
Kíváncsi lennék, hogy mire képes egy hasonló verda közúton...
Nekem eddig a legmenőbb kocsi amit vezettem, az egy wartburg volt, ami rám maradt az örökségből.
Ilyen feelinges kocsiba nem ültem még azóta sem.
Attól függ, hogy érted a legjobbat?
Legjobb vezetési élményt adó?
Vagy legdrágább/legfelszereltebb/legmegbízhatóbb?
RX8
Kicsit fura volt 120-nál visszagangolni másodikba, hogy kilőjek előzéshez. :)
De megmondom őszintén, nem kéne.
Ez egy fúrógép, nem autó.
A 20 éves V8 Chevy Blazert jobb érzés volt vezetni.
A wartburgos vagyok.
Amúgy sok újfajta, felsőkategóriás kocsim volt azóta, de akkor is, a wartburg az az etalon.
De ha már valaki vezetés érzését kérdezte, akkor egy E36 bmw volt, amibe egy 4000 ccm motor volt átépítve, és biturbó volt rajta.
Amikor ráindított a tulaj, olyat még életembe nem hallottam.
És amit tudott a kocsi?
Egyszer mentem vele, pirosnál volt hogy emelte az elejét, a lóerőt nem tudom valahol 500 ló fölé volt felhúzva.
Közúton 200LE felettit még nem vezettem (egyenlőre).
Pályán a legnagyobb élményt a BMW M5 E60 adta.
ketto is van:
a kis Trabi, amit esoben kellett hazavinnem es a kezifeknel felcsapott a viz, amikor azt hittem vicces lesz belemenni minden tocsaba, meg amikor a kutas kijott, mert 3x korbejartam es nem talaltam a tanksapkat :D
komolyabb elmenyt az 5.7L V8as Dodge Challenger okozott, amikor 120nal lepadloztam, visszavaltott es benyomott az ulesbe es 209 km/h-nal csupan az en majrem fogta vissza, hogy ne menjen meg gyorsabban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!