Tényleg negatív érzelmeket vált ki másokból, ha az illető limuzinnal közlekedik napi szinten? Még akkor is, ha megkereste és nem lopta a rávalót?
Azért a stretch limó, mert nem akar állandóan a vezetés (illetve a forgalom) miatt idegeskedni a munkája mellett, és sok mai (elég drága) autó hátsó lábtere kevés a kényelmes hosszabb utazásokhoz.
Az előbb említett prémium autók árához képest pedig jóval kedvezőbb egy használt limuzin vételára és kisebb az értékvesztése.
Engem nem zavar.
Sokan amúgy pont azért kötik össze a lopással, mert lényegében pénzkidobás és ami könnyen jött, könnyen ment, ezért aki így szerezte a pénzét, gyakrabban költ felesleges dolgokra.
Első: de éppen ez a vicc az egészben, hogy figyelve a prémium (még csak nem is a luxus!) szegmens árait, egy limuzint _olcsóbb_ fenntartani (megvásárlás, majd szervíz és üzemanyag), mint sok más Mercedest, Jaguart, Lexust. Ha pedig használtan veszed, még olcsóbb. :)
Második: akkor inkább csak az irigység szól belőlük, de nem rejtőzik bennük más rossz(abb) érzés?
Negyedik: ez teljesen igaz, megértelek, de szerintem a főnököd már most sem 1-2 millió forintos kocsival furikázik (ha tévedtem, akkor bocsánat). Plusz Magyarországon sok embernek van 10-20 millió forintos autója (használtan 10-20!), pedig elvileg meg sem engedhetné magának.
Na most a fenébe is! Ettől nem olcsóbb egy 4-5 milliós limuzin?! Nem a méretét kellene nézni az autónak, hanem a pénzbeli értékét!
Mit értesz limuzin alatt?
pl egy long hetest?
Vagy egy ilyet [link]
Mind kettő jó, de lincol rossz bent a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!