Nektek mit jelent az autótok?
Figyelt kérdés
Csak egy gépet jelent amivel eltudsz menni A pontból B-be? Vagy többet?2016. máj. 15. 20:26
2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg aki automanias? Vagy szeret vezetni? Neki is csak Ennyit?
2016. máj. 15. 20:29
3/14 anonim válasza:
Egy kicsit többet, mert B-ből vigyen is vissza A-ba.
4/14 anonim válasza:
Nincs saját, bérlek mindig. Általában 1 hónapra. De ami megtetszik...azt tovább is. Szóval kicsit kötődöm hozzájuk de semmi több.
5/14 A kérdező kommentje:
Ez egyertelmu:D
2016. máj. 15. 20:33
6/14 anonim válasza:
Sokkal többet. Egyszer megmentette már az életünket (belénkrohantak, a másik kocsi darabokban, a miénkből mindenki a saját lábán szállt ki). Rengeteg munka van mögötte, hogy megvehettük és rengeteg válogatás, nem véletlenül lett pont ez a mi autónk. És nagyon zavar, amikor mások elkezdik "rongálni" csapkodni az ajtaját, enni-inni/dohányozni akarnának benne, vagy pláne mikor rámnyitják az ajtajukat a parkolóban. Én mondjuk mások kocsiját is tiszteletben tartom, mindig óvatosan parkolok, óvatosan szállok ki, nem csapom ki nagy dérrel-dúrral az ajtómat, még akkor sem, ha nagyon közel álltak mellém és alig bírom bepréselni magam a sajatomba... :)
8/14 anonim válasza:
Az autót csak egy eszköznek tartom... De van egy sajat kezűleg felújított veterán motorom, annak mar lelke van, ott mar erzek tobbet is 😅
9/14 anonim válasza:
Hát nekem nélkülözhetetlen és még neve is van, gusztinak hívják, egy vw touran. Most várjuk a 3. Babánkat ez pedig egy 7 személyes családi kocsi ❤ egyszerűen imádom! Nagyon takarékos, ami nálunk eleg szembeötlő volt az előző kocsinkhoz képest. Azt meg is sirattam mikor eladtuk, de az már túl öreg volt, 97es merci 2.4 benzin... nagyon imádtam az automata váltóját és azt h azért ha odaléptél neki..... no dehát a fogyasztása is olyan volt mint a lendülete. Így eladtuk és megvettük ezt a Gusztikát 😁. Igazából mindegyik autónk a szívemhez tud nőni! A mercinek voltak olyan dilijei amit csak mi tudtunk és ha vki beleült ismeretlenül meglepődött rajta. 😊
10/14 anonim válasza:
Azt mondják a kispoláknak lelke van és ez így igaz.
Ritkán hagyott sz*rban, akkor is inkább az akksi végett.
Van, hogy magától elromlik benne valami, aztán másnapra megjavítja magát. Kedvétől függ. Néha kell vele törődni, de meghálálja. Ragaszkodom a kocsimhoz, pláne, hogy az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!