Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha van jogsitok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha van jogsitok és autótok mennyire várjátok el, hogy a párotoknak legyen?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal akinek van és nem tudom mennyire zavarná, hogy nekem nincs, most kicsit elkezdtem ezen kattogni. Engem nem zavar, hogy van neki, mert ettől nem érzem magam férfiatlannak, egyszerűen nincs még szükségem jogsira és autóra, szerintem családalapításnál ráér. 25/F
2016. jan. 16. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez soha nem volt szempont. Sokáig a belvárosban laktam, így bár jogsim igen, kocsim nem volt. Felesleges lett volna, tömegközlekedéssel gyorsabb és egyszerűbb volt bárhová eljutni.

Most fontos, hogy a férjem tud vezetni, mert már van gyerekünk, akit szállítani kell. Gyerek előtt nem volt szempont, a legkisebb mértékben sem.

2016. jan. 16. 22:29
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Valószínűleg le leszek pontozva, de nekem számít.

Ha elmegyünk valahová kirándulni, túrázni, wellnesselni, mondjuk 400km-re, akkor vagy én vezetek, vagy zötyögünk vonattal?

Egy hétvégi baráti találkozó alkalmával mindig én vezessek haza, vagy várunk a reggeli buszig? stb.

2016. jan. 16. 22:46
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
#2 b.u.n.k.ó
2016. jan. 16. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne bunkó.Ma már egy férfinél alap dolog hogy legyen jogsija.Meg lassan egy nőnél is.
2016. jan. 16. 22:55
 5/14 anonim ***** válasza:
80%

Azért azt nem kellene elfelejteni, hogy az átlagkereset arra éppen elég, hogy magadat fenntartsd. Albérlet rezsi + kaja + egyéb kiadások simán rúgnak havi másfél kilóra. Egy autó fenntartásra emellett még egyáltalán nem olcsó.

Persze, ha neki van jogsija/autója valamilyen módon az oké, és el is lehet várni a másiktól is persze, de ez nem Németország, hogy veszek egy használt autót, amit 3 havi fizumból félre tudtam tenni. Itt kb. az van, hogy 3 havi fizumból félre tudtam tenni annyit, hogy tudjak venni egy normális okostelefont részletre.

2016. jan. 16. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Habár lányokhoz szól a kérdés, de kivételesen ki kell álljak a #2-es hozzászóló mellett. Szerintem nem nagy ügy egy jogsit összehozni, és ha már van saját kereseted, akkor nem annyira megterhelő, szerintem részletekben is lehet perkálni, legalábbis több mint tíz éve így volt. Vezetői engedély pedig nem árt, ha ott lapul a zsebben.
2016. jan. 16. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem már régóta van jogsim, és előző páromnak nem volt de nem kimondottan érdekelt, attól még pasiként néztem rá, a mostaninak már van, de nem oszt nem szoroz.
2016. jan. 16. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem szempont. Páromnak sincs kocsija, bár jogsija igen. Jó ha van, de csak praktikum, nem usszpont. Amúgy most elvagyunk kocsi nélkül, úgyhogy a sajátom is eladom. Majd közösen veszünk egy jobbat. Jobb szeretem közösen felépíteni a dolgokat.
2016. jan. 17. 09:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Kicsit sem érdekel, amíg nem várja el, hogy állandó taxiszolgálatban álljak. Az zavarna, főleg, hogy hajlamosak elfelejteni az emberek, hogy ez nekem sincs ingyen. De ez nemtől független probléma.

Ha nincs szüksége autóra, akkor minek legyen? A jogsi is ráér, ha nincs mit vezetni, sok idő és sok pénz, nem mindenkinek fér bele. És akkor még nincs autó...

Ha együtt megyünk valahova, akkor úgyis egy autóval mennénk, minek álljon ott még egy? Az meg rossz érv, hogy így nekem kell mindenhova vezetni. Ha nincs pasi is én vezetek, nem érzem tehernek, amúgy se szívesen adom át a volánt.

Viszont a családalapítás előtt azért szerezz rutint, kezdőként elég trauma a vezetés is, ha üvöltő gyerekkel mész, az már sok a jóból. :D

26/N

2016. jan. 17. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
60%

Engem érdekelne. Attól, amiért még nincs szükséged rá, jól jöhet.

Egyszer rosszul lettem az úton és félre kellett húzzak mert nem bírtam vezetni. Párom meg ott ült mint egy kérdőjel várva hogy jobban legyek, mert nem volt jogsija hogy átvegye tőlem a kormányt és vezessen 2o km-t egyenesen úton.

Végül úgy kellett hazavezessek félholtan, mert a gyógyszerem otthon volt és anélkül órákig ülhettünk volna ott a semmi közepén.

Szóval igen, én szeretem ha a srácnak van jogsija. A kocsi nem érdekel, de tudjon már hazavinni legalább az én autómmal ha én valami miatt nem tudok vezetni. Vagy teszem azt rosszul leszek éjszaka és be kell vinni a kórházba... Igen, igen, és igen. Egy pasinak igenis legyen jogsija még akkor is, ha nincs autója per pillanat.

2016. jan. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!