Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után mondtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondtok valakit a párotoknak? Mennyi idő után mutattátok be a párotok a barátotoknak, családnak?

Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha eldöntjük, hogy ez már nem csak a szexről szól közöttünk, onnantól a párom.

Bemutatni, meg amikor éppen úgy alakul és ő is akarja. Mostani prom még nem mutattam be, két éve vagyunk együtt :-P

2015. dec. 3. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi olyan 2 hónap után voltunk egy pár. Kb 4 hónap után mutattuk be egymást a családnak.
2015. dec. 3. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2. randi utàn döntöttük el hogy együtt vagyunk (màr ismertük egymàst), én erre kb 2-3 hétre mutattam be a szüleimnek mert beteg voltam, pàrom meg eljött hozzàm. Ő 1 honap múlva mutatott be. A baràtok bemutatàsa azóta folyamatosan tart, 1 éve.
2015. dec. 3. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:

1 hétnyi járás után átjött hozzánk barátom és bemutatkozott. Eleve úgy lettem nevelve, hogy ha van valakim csak tudják ne titkoljam, meg ha bármi baj van nyugodtan szóljak, ne dugva csináljak dolgokat.

Rá egy hétre én is átmentem hozzájuk, de persze ott aludni nem aludtunk egymásnál.

Járni az első találkozás óta járunk azóta, mióta ott megcsókolt. Előtte kb. egy hónapja ismertem messziről.

Jól alakult mert már a 4. éve, hogy vele vagyok.

2015. dec. 3. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja a barátoknak az első alkalomkor, amikor lehetett. Most már mindenkit ismerünk, még egymás rokonait is. :D

(utolsó)

2015. dec. 3. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikortól mondtam páromnak, igazából nem is én mondtam először, hanem egy közös ismerős említette úgy, hogy "a párod", és rácsodálkoztam, hogy jé, tényleg az...

De már onnantól, hogy összejöttünk, egyértelmű volt, hogy "járunk".

Család... független, gyermekes nő vagyok, tehát nekem a gyermekem jelenti a családomat. Kb. egy hónapja voltunk együtt, mikor először találkoztak.

Barátok meg... ahogy jött. Az első adandó alkalommal, amikor olyan program volt, ahova érdemesnek tartottam elhívni, eljött és találkozott a barátaimmal. Nem volt semmi tervezett, spontán alakult így.

Egyikünk sem szülőkkel él, így ezt a részét nem tartjuk különösebben fontosnak, nem ismerjük egymás szüleit.

2015. dec. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!