Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti adnátok esélyt egy barátotoknak?

Figyelt kérdés

Mostanában történt, hogy szerelmet vallottam egy lánybarátomnak, elutasított. Félreértés ne essék, nem hisztizni próbálok itt, hogy minden nő r-banc, meg dögöljön meg az összes, elfogadom ezt.

De elgondolkodtam, hogy ha nekem szerelmet vallana egy lánybarátom, én lehet megpróbálnám vele.

Oké, pasi vagyok, de... Azért nem arról van szó, hogy 10 éve ismerem már a lányt, együtt nőttünk föl és a testvérének tekint, csak egy éve ismerjük egymást és ezalatt lettünk egész jó barátok.

Szinte minden nap beszélünk 4-5 órákat fészbúkon és élőben is, tiszta soulmateek lettünk, de közben megmaradt valami a férfi-nő viszonyból is: egy csomót bókolgatott nekem nőként, hogy így meg úgy jó a hajam, sőt még poénkodott is vele, hogy a legszebb nap az életében az lesz, amikor megházasodunk stb. Olyan érzésem volt, mintha "meg lett volna köztünk a kémia".

Valamint ez most így lényegtelen, de azért nem vagyok egy ocsmányronda ember, ezt nem azért mondom, nem vagyok egy tipikus 10/10 sem, meg nem is azt várom, hogy hú, jól nézek ki, dobja szét egyből a lábait. De azért elmondhatom magamról, hogy úgy félévente van minimum egy lány, aki szabályosan szerelmet vall, akár az iskola menőjéről van szó, akár a csendes, visszafogott, tipikusan feleségnek való lányról. Szóval annyira gáz nem lehetek. :D

Persze nem jöhetek be mindenkinek, de mint mondtam, ha nekem szerelmet vallana egy lány, aki azért ha nem is néz ki jól szerintem, átlagos, de emellett tök jól megvagyunk, én szerintem simán elmennék vele egy randira legalább, és nem azért, hogy megfektessem. (még barátnőm sem volt...)

Lányok, ti erről hogy vélekedtek?

17/F

2014. ápr. 16. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és azért nem, mert ha eddig csak a barátom voltál, akkor részemről okkal voltál csak barátilag barát.

Nekem is volt egy fiú barátom, együtt nőttünk fel, már a barátságunk is nagykorúvá vált, míg nem benyögte, hogy szerelmes belém. Azóta nem barátom, és nem is hiszem, hogy létezik fiú - lány barátság, mert az esetek 80%-ában az egyik mindig többet akar a másiktól, és vagy bevallja, vagy elnyomja..

2014. ápr. 16. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok ugyan csak elég érdekesnek találom ezt a kérdést.

Engem sokszor utasítottak el így lányok, mert csak barátnak akartak és jöttek azzal hogy nagyon bírnak engem és nem akarják hogy esetleges szakításnál a barátságunk is kárba vesszen. Persze azóta egyikkel sem vagyunk már barátok, viszont van egy olyan lány akit már 8 éve ismerek lassan barátságként indult a dolog sosem éreztem iránta semmit, de ugye majdnem 2 évig nem tartottuk a kapcsolatot, munkahely másik iskola stb... dolog miatt.

Aztán 2 hónapja találkoztunk véletlen és elkezdtünk dumálgatni, újra felvettük a kapcsolatot és pont 3 hete vallotta be hogy sokat változtam külsőleg, lefogytam 20 kilót kezdek, jobban kinézni (kövér srác vagyok most is) De sokat változtam ez idő alatt és szerelmet vallott nekem.

Na most én akkor gondolkodási időt kértem mert elég váratlanul ért, plusz nekem van már kiszemeltem tehát én már udvarolok valakinek és jók az esélyeim, de nem akartam egyből elutasítani mert ő is sokat változott sokkal nőiesebb lett ugye fiús lányról van szó.

Persze én adtam volna esélyt de én már amikor megismertem évekkel ezelőtt akkor kiábrándultam belőle mert elég makacs, szókimondó, és flegma is tud lenni persze kedves is nagyon nagyon kitud állni az ismerősei, barátai mellett, de én elutasítottam mivel nem érzek iránta szerelmet és megbántani sem akarom, azt se akarom hogy még jobban belém szeressen mert én adtam volna esélyt hátha belé szeretek én is, mert ugye nálam ez váratlanul szokott történni de én mint barátot nem akarom elveszíteni.

Tudom hogy ez így fájdalmas, én is ki voltam akadva amikor elutasítottak ezzel a magyarázattal de pont én is egy ilyen helyzetben rájöttem hogy ezeknek vannak alapjai.

Én is akinek már udvarolok egy ideje nagyon aranyos lánynak találom és ő is nagyon kedvel engem, sokan mondják hogy nagyon alakul köztünk valami mert a csaj nagyon odavan értem.

Tehát nekem ez is ok volt erre.

Szóval ez fordítva is menne, én is akkor azt mondtam hogy én tuti adtam volna esélyt de most hogy velem tényleg megtörtént ez hogy egy lány vallotta be hogy szeret és járni akar velem így azért nekem is megpördültek a dolgok az agyamba.

2014. ápr. 16. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem akarja kockáztatni a barátságotokat és nem érez úgy irántad. Viszont azt írtad, hogy bókolt neked, szóval az is előfordulhat, hogy még ő maga sincs teljesen tisztában az érzelmeivel, idő kell neki. Továbbra is kedveskedj, bókolj neki. Van rá esély, hogy megváltozzanak az érzései. Sok sikert!
2014. ápr. 16. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem éppen az nem tisztességes, ha hitegetsz valakit, akihez nem vonzódsz. Nem kell párkapcsolat ahhoz, hogy érezd, megvan-e az a plusz a másikban, amitől neked különleges lesz, függetlenül attól, hogy a többiek szemében milyen jó partinak számítasz, és hol vagy az ő súlycsoportjától.
2014. ápr. 16. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
én se, mert ha eddig barátként gondoltam rád, akkor ezután is úgy gondolnék... 17L
2014. ápr. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!