Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit adnátok évfordulóra a barátotoknak, fiúk, mit kapnátok szívesen?
6 évesek leszünk februárban és szeretnék valami jó ajándékot adni, vagy valami programot csinálni, a gond csak az, hogy a 6 év alatt már minden ötletemet felhasználtam...
Van valakinek valami jó, tényleg egyedi ötlete?
nekem lenne és már elsütöttem :D persze kell néhaány alapanyag :)
ha van már sok képetek (már pedig szerintem van)
van sok élményetek ( 6 év alatt simán sok)
akk készíts neki naptárat a közös fényképek használatával DE sajátkezűleg ha lehet...
kinyomtatod szépen a 12 képet (célszerű arra a hónapra tenni azt a bizonyos képet amikor készült)
és fogsz egy programot (ha kell linkelek) és megszerkeszted elviszed agy üzletbe és (radírba pl) ott összefogják a lapokat.
Érdemes kiemelni azokat a napokat amik nektek felejthetetlen volt majd kettesben leültök és nosztalgiásztok egy kicsit
remélem segíthettem :)
Naptáras ötlet jó, de ilyesmit kaptam tőle 1-2 éve, és én is csináltam hasonló naplószerűséget, közös képekkel meg apró eltett emlékekkel (mozijegy, csokipapír stb).
Bugyim és fűzőm is van, használni is szoktam...
Voltunk már wellnessezni is együtt.
Áhh, nincs ötletem......
Fess pólót.:)) Hobbiboltban lehet kapni vasalható textil festéket, azzal csináld.
Vegyél 1 pólót, (mondjuk feketét), meg mondjuk piros és fehér festéket. Vágd ki papírból a sablont, hogy "I love You, XY". Egyszerűbb, ha kivágsz egy szívet, meg egy nagy I betűt. :D A szív legyen piros, az I betű és a név fehér, az marha jól mutat. Vagy ha még van türelmed vagdosni, akkor kivághatod az évet amikor összejöttetek, pl. "2006-". :)) Sablon rá a pólóra, és szivaccsal tunkold rá a festéket, hagyd száradni, aztán vasald át a mintát. :)
Ennyi. Pepecselős, de sztem baromira értékelni fogja. :))
22N, grafikus
Pólót is csináltam már...:D
Tudom, nehéz eset vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!