Lányok, ti mit adtok a barátotoknak évfordulóra vagy Valentin napra?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:04
1/29 anonim válasza:
Legfeljebb egyéves évfordulóra valami apróságot. Valentin napra pedig semmit,mert felesleges és nem is magyar ünnep.
2/29 anonim válasza:
A déli régiót. Annak mindig örül.
3/29 anonim válasza:
Változó.
Van hogy csak főzök valamit,ő meg vesz egy üveg finom bort,van hogy szexi fehérneművel lepem meg,kapott már plüsst (és igen,van aki örül neki),és a lakáskulcsom is évfordulón kapta meg egy fényképes kulcstartóval
5/29 anonim válasza:
A valentin nap egy műünnep, szégyen is ünnepelni, vagy csak számon tartani, tehát semmit. Még egy spontán "csak úgy, mert eszembe jutottál, és tudom, hogy erre már régóta vágytál" ajándékot se adnék oda február 14-én, nehogy félreértse, és azt higgye, hogy én azon gagyi réteg közé tartozom, aki valentin napozik.
Évfordulóra? majd a házassági évfordulóra főzök valami különlegeset.
6/29 glaslo1 válasza:
Azt ami mindig kéznél van(ill. lábnál)!!!!!!!!!!!
7/29 anonim válasza:
Balint napnak hivjak/hivtak itt Magyarorszagon meg valamikor, aztan vege lett az "atkos" rendszernek es jott vele a sok finomsag a nagy nyugatrol... Tobbek kozt a 'talaljunk ki minel tobb unnepet, amikor el lehet adni valami szart' felfogas. En fiukent azert szoktam venni Balint napra egy csokrot a bnomnek, de ahogy a karacsony, szilveszter es egyeb okorseg ez is csak a penzrol szol manapsag.
8/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Igaz úgy szólt a kérdés, hogy mit adtok Valentin napra, még sem erre helyezném a hangsúlyt, hanem inkább arra, hogy évfordulókor mit szoktatok adni, tehát az ajándékra helyezném a hangsúlyt.
2011. dec. 11. 18:18
10/29 anonim válasza:
2rekesz sört és még le is sz0ptam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!