Lányok, ti mit adtok a barátotoknak évfordulóra vagy Valentin napra?
Én bauxitfőzeléket szoktam készíteni az uramnak. Ha ti is meg szeretnétek lepni a barátotokat ezzel a finomsággal írjatok bátran és küldöm a receptet!
Babi néni voltam.
3 oldalnyi valasz utan teljesen kiabrandultam beloletek. Alig akadt normalis valaszadas... tenyleg csak evfordulon vagy alkalomkor leped meg a parod egy vacsival, szex-el vagy aprosaggal? ezek nem mindennapos dolgok egy parkapcsolatban?? Furak vagytok ti emberek :) Biztos en vagyok az allat.
Nalam:
elso nevnapja:
-egy fabol keszult 30 cm-es pingvin, hozza egy sajat vers melyben azt irtam le, hoban, fagyban, pingvinek kozt is imadom (5 honapja voltunk egyutt)
-fel eves evfordulora: bokara egy tetovalas a nevenek kezdobetujevel (aki nem tudja, nem uis egyertelmu, hogy ez az es neki szol, de o tudta :))
-szulinapra: egy gyuru, belegravirozva, hogy imadlak (ezust gyuru, egyszeru, sosem hordott, ezt hordja)
-karacsony:- 2 felso, 1 pc jatek, es a hir, hogy 1 honap mulva megyunk egyiptomba :)
-1 eves evfordulo: ez volt kint egyiptomban (plussz ajandek volt, hogy megffuztem teljesen meztelenul aludjunk delutan, mire felebredt ki volt kotozve a keze es en szexi fehernemuben "megeroszakoltam" :D
es meg sorolhatnam:
kapott mar sokszor plusst, mert azon imad aludni parna helyett, parfumot, kozos kepekkel, videot zenei alafestessel, limitalt kiadasu jegbor a nevere gravirozva, sziv alaku parna, pizsama, pihe puha kontos, kulfoldi utrol hoztam neki bor csizmat, vagy tengerparti homokot szep uvegbe toltve, egyedi cimkezessel, wellness hetvege, csuszdaparkos elmenyfurdo, 1 kupon ami 1,5 oras masszazsra jogositott fel, amit nalam hasznalhat fel es mindennel masszirozhatom csak kezzel nem :o) fo a fantazia gyerekek es ha az jon, hogy ezeknek a fele draga ajandek, elmondom, hogy nem vet fel a penz.Az utat aukcion stoppoltam jo aron, a wellnest is es amugy is ugy gondolom, inkabb nem eszem egy hetig (vagy kettoig) ha tudom, hogy ot meglephetem helyette valamivel :)
ja es 27 eves lany vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!