Kezdőoldal » Ünnepek » Valentin nap » Lányok, ti mit adtok a barátot...

Lányok, ti mit adtok a barátotoknak évfordulóra vagy Valentin napra?

Figyelt kérdés

2011. dec. 9. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Valentinnapra valami szerelmeset amiben van szivecske is...vfordulóra minek örülne vagy mi inkább együtt szoktuk megünnepelni pl mozi vacsi vagy jakuzzi stb
2011. dec. 17. 18:03
 22/29 anonim válasza:
100%
Részemről az évfordulóra ezüstlánco vettem Neki, karácsonyra pedig kap rá egy medált, félbe törhető szívet, mert mióta össze jöttünk olyat keres :) Annak nagyon fog örülni. A születésnapjára egy 70 oldalas könyvet készítettem, amiben a kapcsolatunkat írtam le, és azt, hogy mennyire szeretem, és fogadja el a szívem egy életen át. Rajzolok, szóval nem egy hétig olvasta :D Egy rajz, egy mondat, egy rajz egy mondat :) Megkönnyezte :) Szóval a saját készítésű ajándékok szerintem midnig bejönnek :)
2011. dec. 20. 22:04
 23/29 anonim válasza:
Én minden alkalomra főzök valami finomat és mellé egy kis apróságot. Kapott már tőlem pl. fényképes kulcstartót, saját fényképes hógömböt, vettem egy fadobozt amit befestettem a kedvenc színére és a tetejére ragasztottam a kedvenc közös képünket, és ajánlom figyelmedbe a rossmann oldalát, sok szép ajándékot csinálhatsz, rendelhetsz, én pl.legutóbb egy naptárat csináltam a páromnak. De ha vannak közös számaitok, azt is összegyűjtheted egy CDre. A lényeg hogy legyél kreatív.
2011. dec. 27. 20:08
 24/29 anonim ***** válasza:

Láncfűrészt!

17/L

2011. dec. 28. 00:03
 25/29 anonim válasza:

Én bauxitfőzeléket szoktam készíteni az uramnak. Ha ti is meg szeretnétek lepni a barátotokat ezzel a finomsággal írjatok bátran és küldöm a receptet!

Babi néni voltam.

2011. dec. 28. 23:27
 26/29 anonim válasza:
A férfiaknak könnyű a kedvében járni, de az ajándék legyen személyes, mondjuk egy vicces boxeralsó, vagy finom , mondjuk megfőzöd a kedvencét, vagy sztriptízelsz neki kicsit, a lényeg hogy szívből jöjjön.
2012. jan. 2. 22:31
 27/29 Molly1 válasza:
Magamat+csók
2012. jan. 3. 17:13
 28/29 gaborvagyok válasza:
magamat
2012. jan. 3. 17:49
 29/29 anonim válasza:
100%

3 oldalnyi valasz utan teljesen kiabrandultam beloletek. Alig akadt normalis valaszadas... tenyleg csak evfordulon vagy alkalomkor leped meg a parod egy vacsival, szex-el vagy aprosaggal? ezek nem mindennapos dolgok egy parkapcsolatban?? Furak vagytok ti emberek :) Biztos en vagyok az allat.

Nalam:

elso nevnapja:

-egy fabol keszult 30 cm-es pingvin, hozza egy sajat vers melyben azt irtam le, hoban, fagyban, pingvinek kozt is imadom (5 honapja voltunk egyutt)

-fel eves evfordulora: bokara egy tetovalas a nevenek kezdobetujevel (aki nem tudja, nem uis egyertelmu, hogy ez az es neki szol, de o tudta :))

-szulinapra: egy gyuru, belegravirozva, hogy imadlak (ezust gyuru, egyszeru, sosem hordott, ezt hordja)

-karacsony:- 2 felso, 1 pc jatek, es a hir, hogy 1 honap mulva megyunk egyiptomba :)

-1 eves evfordulo: ez volt kint egyiptomban (plussz ajandek volt, hogy megffuztem teljesen meztelenul aludjunk delutan, mire felebredt ki volt kotozve a keze es en szexi fehernemuben "megeroszakoltam" :D

es meg sorolhatnam:

kapott mar sokszor plusst, mert azon imad aludni parna helyett, parfumot, kozos kepekkel, videot zenei alafestessel, limitalt kiadasu jegbor a nevere gravirozva, sziv alaku parna, pizsama, pihe puha kontos, kulfoldi utrol hoztam neki bor csizmat, vagy tengerparti homokot szep uvegbe toltve, egyedi cimkezessel, wellness hetvege, csuszdaparkos elmenyfurdo, 1 kupon ami 1,5 oras masszazsra jogositott fel, amit nalam hasznalhat fel es mindennel masszirozhatom csak kezzel nem :o) fo a fantazia gyerekek es ha az jon, hogy ezeknek a fele draga ajandek, elmondom, hogy nem vet fel a penz.Az utat aukcion stoppoltam jo aron, a wellnest is es amugy is ugy gondolom, inkabb nem eszem egy hetig (vagy kettoig) ha tudom, hogy ot meglephetem helyette valamivel :)

ja es 27 eves lany vagyok :))

2012. jan. 13. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!