Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ajándék lenne a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ajándék lenne a barátomnak féléves évfordulóra?

Figyelt kérdés

Ő 19 éves, én pedig 16. Csináltatnék neki egy nagy puha rózsaszín párnát amiben szivecske alakban lenne egy közös képünk, köré pedig hímeznék mintákat, szivecskéket, csipkéket ragasztanék rá és alulra irnám hogy: nagyon szeretlek kicsikém

Fiuk ti mit szólnátok hozzá?

Gyakran vannak nála a barátai, gondoltam majd büszkén mutogathatná nekik:)

2012. jan. 5. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szexi, hogy ilyen ügyes vagy, amit biztosan értékelni fog ;) Nem ismerem a személyiségét, de 80%-ban ajánlom hogy a közös képet hagyd ki róla. Sőt, szöveg sem kell, csak hímezz rá valami szépet. Vagy rajzolj egy rajzot, ami kifejezi az érzéseid és azt hímezd rá.
2012. jan. 5. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye nem komoly kérdés? szerintem az én barátom kiröhögne engem:DD

Bár nem ismerem a tiéd, lehet hogy ilyen érzelgősebb, romantikusabb alkat, neked kell tudni:) de szerintem elég sablonos ajándék

17L

2012. jan. 5. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Amúgy évforduló évenként van. Nincs féléves évforduló.

Talán féléves ismeretségetek alkalmából.

2012. jan. 5. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasik nem szeretik az ilyen túlcsipkézett, rózsaszínes dolgokat. A kép viszont jó ötlet!
2012. jan. 5. 16:19
 5/9 Hanariko ***** válasza:
én ilyet max. magamnak vennék vagy varrnék... xd szerintem mást vegyél/csinálj neki
2012. jan. 5. 16:45
 6/9 Hanariko ***** válasza:
mármint a rózsaszín, fodros, csipkés részét nézve venném magamnak... a kép nem rossz ötlet - bár megértem ha valaki kifogásolja- de sztm más valamin legyen rajta ha nagyon akarod.
2012. jan. 5. 16:47
 7/9 A kérdező kommentje:

:D igazatok van, azt hiszem túlzásokba estem

csak én szeretem ezeket a túlcsicsázott dolgokat

2012. jan. 5. 16:49
 8/9 anonim válasza:
én keszitettem a baratomnak egy parnat...fele ilyen jo volt mint amilyet leirtal de az enyemnek nagyon bejott azzal alszik....amugy o is 19...20lesz....en pedig 16
2012. jan. 6. 03:00
 9/9 anonim ***** válasza:
én még tavaly valentin napra varrtam egy párnát és ráhímeztem, hogy szeretlek befújtam az illatommal, ami már azóta tuti kiment belőle,de ö is vele alszik ;)
2012. aug. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!