Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra ajándék?
Figyelt kérdés
2. évfordulónkat fogjuk ünnepelni, és valami személyeset kettőnkről szólót szeretnék, de nem jut eszembe semmi. Esetleg aki már több ilyenen is túl van leírná ők mit adtak egymásnak?Huszonévesek vagyunk mindketten, 1-2 héten belül összeköltözünk. Én vagyok a lány.2011. aug. 15. 13:35
1/4 anonim válasza:
"valami személyeset kettőnkről szólót"
Öcsém hihetetlen mennyire ostobák vagytok...
Ha neked nem jut eszedbe ilyen dolog akkor szerinted idegenek honnan a tökömből tudnának olyan dolgokat mondani ami kettőtökről szól?
2/4 Jószándékú válasza:
Keress a neten ajándékokkal foglalkozó oldalakat.
3/4 anonim válasza:
csináltass párnát, vagy bögrét, amin a közös képetek van :) sztem jó ajándéknak...:)
4/4 HabverőMakverő válasza:
vegyél neki egy raklap óvszert :D örül is neki és közös lesz bennetek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!