Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit a barátnőtöktől kaptatok évfordulóra?
Igaz születésnapomra kaptam, nem évfordulónkra, de egy CD-tartó.
Attól emlékezetes, hogy mivel nekem meglepetés volt, az exét kérte meg, hogy segítsen elhozni - a közös szerelmi zugunkba. Emlékezetes, mondhatom.
Egyébként az arc akkora balf*sz volt ráadásul, hogy így is taxit kellett hívni, hogy elhozzák. Egy átszállást nem igaz hogy nem bírt volna ki bkv-n, ráadásul még nagyobb darab is mint én, egy 10 kg-os, becsomagolt tárggyal.
De ez van, ezeknek az ilyenek is jók, csak a fene tudja akkor, hogy mi alapján döntik el, kivel állnak szóba.
Bocs, én lány vagyok, de a párom nevében megírnám:$
Szülinapra kapott torta volt az emlékezetes, egyedül sütöttem és készítettem el, a kedvenc autómárkája emblémájára volt alakítva, teljesen egyedi díszítéssel. El se hitte mikor meglátta, 2x fél napig ügyködötem rajta hogy tökéletes legyen.
Azért volt emlékezetes, mert személyes volt és nem valami nyálasszivecskés cucc, amit bárki adhat bárkinek.
Látni kellett volna az arcát:)
Miért kérdezed amúgy? Segítség kell?
Valami olyannal készülj, amit szeret, ami a hobbija:)
Neked már vannak ötleteid? Mennyi időd van még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!