Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évfordulóra saját készítésű ajándék ötletek?
Köss neki valamit, pl egy pár meleg kesztyűt. Vagy esetleg horgolj neki egy sálat. Az ebben a hideg időben praktikus is, hasznos is, ráadásul így mindig eszébe jutsz majd, valahányszor felveszi. Én mindig olyasmit szereted adni a páromnak, ami később nem csak a polcon porosodik majd, hanem használni is fogja tudni. :)
Esetleg vegyél egy egyszínű bögrét, meg porcelánfestéket, és a festékkel fess neki valamit a bögrére, amivel egyedivé és személyesség teheted a számára (például a nevét, vagy hogy "Szerelmem", esetleg vicces mintákat, vagy akár az évfordulótok számát (nem tudom, hogy hanyadik lesz) és szívecskéket, vagy ilyesmiket).
Remélem, tudtam segíteni valamennyit. :)
20/L
varrj két (fiú, lány) babát meg szívet, ölelkeznek stb...
vagy esetleg szépen kidíszített piros, szív alakú képkeret hullámpapírból, vagy valami szép, tartósból, és tegyél bele egy szép képet kettőtökről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!