Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor mutatnátok be a jelenlegi párotoknak a gyerekeid?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, ikerfiaim 4 évesek. A párommal 2 hónapja vagyunk együtt, de eddig mindig úgy igazítottam a találkozásokat, hogy "apás héten" legyenek, így még nem találkozott az ikrekkel. Úgy érzem már eljött az ideje hogy bemutassam nekik, de valahogy még mégsem tudtam rászánni magam. Valakinek tapasztalat hogy mi után érdemes bemutatni?2015. dec. 5. 16:06
1/3 anonim válasza:
Amíg ezt érzed:" mégsem tudtam rászánni magam" semmikép se. Csak akkor ha tisztán azt gondolod hogy bemutatnád a pasinak a kicsiket.Ez nem idő kérdése.Érezni fogod hogy eljött az ideje, de ehhez az is kell hogy a manust méltónak tartsd rá.
2/3 anonim válasza:
Ahogy érzed... én a mostani páromnál kb. 1 hónap után hoztam össze találkozót, azóta is vannak rendszeres közös programok (is, mert kettesben is vagyunk azért sokat). Egyszerűen úgy éreztem, hogy most jött el az ideje. (Hozzáteszem, mi már ismertük egymást azelőtt, hogy összejöttünk, azért így könnyebb volt...)
3/3 anonim válasza:
Szerintem kicsit még várni kell ezzel, főleg, hogy kb. minden 2. héten randiztál eddig a pároddal. Meg kell ismerd jobban a másikat: mennyire szereti a gyerekeket, neki van-e kisgyerek a családban, hozzájuk van-e szokva.
Minthogy fiatal vagy, lehet, hogy több pasid is lesz a jövőben, a gyerekeket pedig lelkileg megviseli "az idegenek" látványa az otthonukban, nehéz ezt nekik elmagyarázni még. Min. fél évet várnék ezzel.
Kb. úgy gondolkodj, mintha egy srác lennél, akiknek szigorúak a szüleik, s még egy kicsit hezitál, hogy mikor mutassa be nekik a kis barátnőjét. Felelősséggel jár ez is, a te helyzeted főleg, mert kiskorú gyerekekről van szó, akik még sok mindent nem értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!