Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nektek tetszene egy lány, hogyan mutatnátok ki?
Figyelt kérdés
( Én lány vagyok és az egyik barátnőmnek szerintem nagyon láthatóan udvarol egy fiú, de ő nem hiszi el nekem. Pedig nem csak én, hanem az osztályunkban mindenki más is így gondolja. Szóval mondtok olyan jeleket, amik erre utalhatnak? Előre is köszönöm. :)
Egyébként ezek nagyjából az általam "jeleknek" mondható dolgok: a fiú elpirul ha hozzá beszél, mindig hazakíséri, többször elhívta már fagyizni és minden nap olyan szerelmes tekintettel nézi a barátnőmet
2014. jún. 26. 21:28
1/7 anonim válasza:
ezek a legfőbb jelek...
ezt csak a vak nem veszi észre!
2/7 anonim válasza:
Ez csak is személyiség fűggő szerintem. Fontos, hogy milyen idős, milyen a lelkiallapota, szerényebb vagy magabiztosabb, stb. Én például eléggé magabiztos vagyok, tisztába vagyok azzal , hogy mire vagyok képes. Úgy hívom fel egy lány figyelmet (a taktikak , és az mentális befolyásolás mellett) , hogy sokat vagyok vele , gyakran hozzáérek, ha jó az idő és a hely megpuszilom, megölelem, arányos dolgokat mondok neki, és mindig a szemebe nézek. Ezek a legalapvatőbb dolgok.
3/7 anonim válasza:
Amiket leírtál egyértelmű. Még ezt a nézést hozzá tenném :
Én így néznék rá és pont :)
25/F :D
4/7 anonim válasza:
21:36-os vagyok. Ha megvan ez a nézés, hagyd az osszes tobbit, tied a csaj.:D
6/7 anonim válasza:
Bizony ütős, srácok már csak el kell sajátítani meg kéne egy Vasember ruha X:D:D:D:D
(a nézést linkelő voltam) :D
7/7 anonim válasza:
a vasember ruhával leveszed a lábáról a lányt,abban biztos vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!