Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennétek a párotoknak 1 éves fordulóra?
17 éves fiúról van szó, szereti a gyúrós cuccokat, a dragon ball-t,techno mániás de nincs lövésem hogy mit vegyek neki =/ Kérdeztem h mit szeretne de azt válaszolta h semmit..egy közös hétvégét..(ami sajnos nem lehetséges a szüleim miatt..de nem is gond ez mivel még csak 16 éves leszek.)
Ha adnátok valami értelmes ötletet vagy h ti mit szeretnétek az megköszönném..!
neki majd lesz lövése...beléd ijjjj XD
bocs
hát vegyél neki egy csomag kotongumit. az mindig kell a zsebbe ha elmegy az edzőterembe is :D
Én 1 kötelet szeretnék.. De annak nem örülne a barátod úgyhogy a kötél nem nyert...
Vegyél neki szteroidot ha szereti a gyúrós cuccokat.. vagy csinálj neki tésztát.. azt gyúrhatja..
Szégyen, hogy már 1 éve együtt vagytok, és nem ismered ennyire, hogy tudj neki valamit kitalálni.
Én a te helyedben valami személyes ajándékot adnék/csinálnék neki. Ami esetleg egy régi történetre emlékezteti őt, hasonlít rá, tiszta ő...ilyesmiket. Nem csokit, meg könyvet. (Jó, mondjuk, ha gyúr, akkor akár valami gyúros könyvet is lehet neki beszerezni...)
Nos először is köszönöm az értelmes válaszokat.
Másodszor igen majd lesz belém is lövése idővel.. addig nincs szüksége óvszerre..
harmadszor pedig otthon egy egész szoba be van neki rendezve kondigépekkel súlyokkal tehát ez kilőve. Nem mindenki olyan besült h tésztával tolja mint te!
A DB-os bögre nagyon jó ötlet nekem is megfordult már a fejemben csak szülinapjára DB-os polót kapott ezért ejtettem az ötletet =/..
Szteroidot nem igazán támogatom ezért nem is szed ilyesmit.
Mi is távkapcsolatot tartunk fenn 105 km re lakik viszont az a jó h abban a városban kolis ahol lakom. A szüleim elengednek hozzá csak az ottalvást nem támogatják,de a saját sütésű süti nagyon jó ötlet! Talán csinálok neki egy tortát :)
Köszönöm szépen az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!