Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megelegédnétek azzal, ha a párotoknak ilyen felsőteste lenne?
2 éve lett vége egy komolya kapcsolatomnak,de most végre képbe került egy új lány és szeretnék neki megfelelni,viszont ahogy halottam az előző barátja nagyon vézna volt,szóval most izmosabb pasit keres,kiváncsi lennék,hogy szerintetek az testem az megüt-e esetleg valamilyen mércét ?:) Fél éve kezdtem komolyabban sportolni,szóval még az elején vagyok,de eddig ennyi jött össze :D
Kort is írjatok légyszives
21/F
Ennél nem is kell több. Legalábbis nekem az nem jön be.
19/L
Most megerősítést vársz?:D Csak mert kicsit olyan, mint mikor egy csaj azt mondja :" jaj én olyan csúnya vagyok" és várja hogy ezt megcáfolják..
Én megelégednék. De ha szeretem lesz*rom milyen a felsőteste:) 18/L
Kedves kérdező! Egyetlen gondom van: "szeretnék neki megfelelni". Ha komolyan olyan lányt keresel, akiért meg kell változnod, aki csak akkor fog szeretni, ha 20 kiló izommal több vagy, akkor csak gratulálni tudok... -.-"
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!