Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok: ha arc, hajviselet, modor, személyiség alapján bejön nektek egy srác, akkor már biztosan nem lehet akadálya a kapcsolatnak, ha csak ilyesmi felsőteste van? (ne a szőrösség/szőrtelenség mértékét nézzétek)
Igazából, onnantól, hogy azt írod, hogy személyiség alapján bejön, nem értem mi a kérdés....
Értelmes ember lánya nem(csak) kinézet alapján dönt...
23/L
Nekem egyáltalán nincs gondom azzal, ha nincs kigyúrva az illető. Sőt..a picit pocakosabbak jobban be is jönnek:) Viszont, ahogy az első is írja, vannak elvárások rendesen a részetekről: nagy mellek, szép popsi...Szóval egy kicsit ti is lejjebb adhatnátok:)
21L
"A kérdező kommentje:
én nem várom el a feszes popsit... nekem elég, ha formás... :)"
aha..:) hát nekem formás, de nem feszes..és mégis meg vagyok szólva:) Hogy is van ez?
"tőlünk csajoktól is "elvárják" a pasik, hogy feszes popsink legyen, szep labak, szep mellek.. akkor?!"
A férfiak többsége nem várja el tőletek, ez a ti baromságotok. Nekem még tetszik is, ha egy nő kicsit molettebb.
Lány vagyok, és tőlem aztán senki nem várja el, hogy feszes popsim legyen, csak én.
A barátom imád így is, úgy is. Tudni kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!