Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok: ha arc, hajviselet, modor, személyiség alapján bejön nektek egy srác, akkor már biztosan nem lehet akadálya a kapcsolatnak, ha csak ilyesmi felsőteste van? (ne a szőrösség/szőrtelenség mértékét nézzétek)
2012. máj. 15. 15:31
11/17 A kérdező kommentje:
6-os lánynak: én biztosan nem szólnám meg, ha tényleg formás.
2012. máj. 15. 15:44
12/17 anonim válasza:
örülnék ha ilyen felsőtestem lenne öcsi...
13/17 anonim válasza:
nekem kb most ilyen majdnem csak vékonyabb vagyok egy cseppet.. :P
tuti nem lenne nekik akadály
f18
14/17 anonim válasza:
1. Engem csak a személyiségével tud megfogni egy férfi. A külső csak annyi: ne legyen ápolatlan, ha átlagos, az nem számít, nem bírom a "fullos" kölyköket. :)
2. Ez egy tök szép felsőtest, nem kell ettől több.
23/N
15/17 anonim válasza:
Én azt mondom,hogy nekem ez a tökéletes.Ha még magas is......hmmmm
16/17 anonim válasza:
nekem ez teljesen bejön, simán elfogadnék ilyen testű pasit! (és még a szőrtelenség mértéke is megfelelő xD)
17/17 anonim válasza:
Nem látom a képet,de a kapcsolat nekem nem ebből áll,hogy milyen a felsőteste.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!