Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki erős személyiség?
Figyelt kérdés
Lányok,mikor mondjátok egy pasira h erős személyiség?2012. ápr. 23. 08:12
1/13 anonim válasza:
Karizmatikus,határozott,vezéregyéniség. Alfahím.
3/13 anonim válasza:
Az előzőnek a sebességen mullik minden :)
4/13 anonim válasza:
Komolyra fordítva (bár F vagyok, és te L véleményeket kértél) akkor, amikor belülről vezérelt egyéniség valaki. Amikor nem a divat mondja meg, hogy ki vagy. Amikor az egész világ ellenére is tudsz más lenni, mint mások. Amikor nem változtatod meg valós személyiségedet/egyéniségedet pináért nyálazva csak azért, hogy a nők foglalkozzanak veled. Szóval: kiállsz magadért (persze kulturáltan).
5/13 anonim válasza:
Én is hímnemű vagyok, de ez nem nemhez kötött... Annak van erős személyisége akit nem lehet könnyen befolyásolni, nem ölt fel egy szerepet mások kedvéért és van saját véleménye, gondolatai.
6/13 anonim válasza:
Hármas: ez igaz:-))), de a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint a testépítésben a 'nyom fekve' nem azonos azzal, hogy 'belenyom', azaz tehát írhattam volna, hogy szériázik, és az feltételez egy bizonyos időbeli dinamizmust, de a 'nyom fekve' érthető nyilvánvalóan szexuálisan is:-D. (Magyarázom a poént című rovatunkat látták:-D).
7/13 anonim válasza:
08:33: tényleg vicces volt. Miről van szó egyáltalán? :D
8/13 anonim válasza:
Bocs, semmi, nem bántani akartalak, csak hivatalból szeretek magyarázni, ezért kapom a zsét, meg kicsit még nem ébredtem fel, és kv nélkül kezelhetetlen vagyok.
9/13 anonim válasza:
karizmatikus
akaratos
határozott
kiáll az igazáért
mindig övé az utolsó szó
nem mutat ki érzelmeket
10/13 anonim válasza:
A nőknél "végzet asszonyának hívják" a férfiaknál meg talán alfahímnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!