Szaisztok van egy Simson S51B-m (60/2). Füstöl mint a barom és büdös váltóólaj szag van. Lehet kéne vennem bele minőségebbi szimeringet?
Figyelt kérdés
Most kapott új hengert+ új szimerimget (főtengely). De az lenne a probléma hogy olyan mint ha még mindig falsot szívna. Egyenletlenűl jár és hiába húzok rá gázt csak hörög nem pörög fel. Tömítések jók nincs baj velük,gyújtás be állítva kapott új megszakító kalapácsot + kondenzátort szép nagy szikrám van.Úszószint is a helyén van. (16n-1-8).2016. jún. 15. 07:21
1/9 anonim válasza:
Nincs túltöltve a váltóolaj? Nekem csinált olyat jó szimeringgel is, mikor "biztos ami biztos" alapon többet tettem bele kb fél decivel. Aztán mikor megette a felesleget, jó lett.
2/9 A kérdező kommentje:
4dl tettem bele vagy lehet egy kicsit többet :D
2016. jún. 15. 08:09
3/9 anonim válasza:
Falsot szívhat porlasztócsonknál is, előbb ezt nézd meg.
Bár, ha nagyon füstöl, és olajszaga van, az bizony főtengely szimering gyanús...
Az összerakás óta mennyit mentél vele?
Én nemrég raktam össze a veterán MZ-met, az egyhelyben járatások, rövidebb utak során az is füstölt mint a fene. Aggódtam is, hogy szedhetem szét újra az egészet. De egyszer volt alkalmam menni vele 2-3 km-t, ahol jól ki is lehetett húzatni. Mire visszaértem, elmúlt a füstölés!
Sok alapjárati, alacsony fordulaton való járatás során felgyűlik az olaj a forgattyús házban, kipufogóban.
4/9 anonim válasza:
Oké, akkor tekerd ki a szintellenőrző csavart és csorgasd ki a felesleget.
5/9 A kérdező kommentje:
Bezárt levegőcsavarnál is tovább jár :)
2016. jún. 15. 11:33
6/9 A kérdező kommentje:
Na már 2x is lett szimering cserélve, de még mindig sz*r :( Valaki valami ötlet ?
2016. jún. 24. 00:59
7/9 anonim válasza:
2 blokkfél rendesen illeszkedik? Pasztával rakod össze?
8/9 anonim válasza:
Minek állítgatod a levegőt? Az nincs kihatással a füstölésre és a váltóolaj szagra.
9/9 A kérdező kommentje:
Pasztával és sima papír tömítéssel is rossz.
2016. jún. 25. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!