Simson S51-nél ha láncot cserélek, tényleg ki kell cserélni akkor a hátsó és első lánckereket is?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 00:53
1/12 Petya183 válasza:
Nem hülyeség, jobb ha az uj kerékkel kopik össze az uj lánc mint a régi kopottal....de simsonnál szerintem el lehet ezt nézni, 5-6LE és kb 70km/h nem csinálhat nagy bajt
2/12 tothp válasza:
Illik. A régi lánckerék már az első indulástól rosszul tépi a láncot.hamarabb lesz újra cserés.
3/12 A kérdező kommentje:
Csak nekem most nincs annyim hogy mindkettőt kicseréljem
2016. jún. 15. 08:13
4/12 anonim válasza:
Ha nincsenek nagyon kihegyesedve, "cápafogasra" kopva a lánckerekek, akkor nem nagy baj ha hagyod.
5/12 A kérdező kommentje:
Nincsen, szép fogai vannak
2016. jún. 15. 09:02
6/12 anonim válasza:
Akkor hagyhatod.
Az új lánc kenésére pedig fordíts nagy gondot (én láncspray-t használtam, jó, modern cuccok ezek), ill. a láncvédő gumi burkolat ne legyen szakadt, sérült, ill. mindenütt helyén legyen.
7/12 A kérdező kommentje:
Ilyen w5 lidl-s lancspraym van, nemtudom milyen lehet, vedo gumit is vettem, mert a regi szakadt volt, kicsuszott a deklinel stb, elso lanckereket is vettem, de 15-oset 16 os helyett, 60 bejaratosra melyik a jobb? Eddig 16-os volt eddig
2016. jún. 15. 11:05
8/12 Petya183 válasza:
15-ös jobb rá, lényeg hogy ne eröltesd a motort az elején és 1:20-ast keverj bele
9/12 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy ha 15-os lanckerek a legjobb, akkor miert tesznek ra 17-est akar? Elvileg jobb lesz a vegsebessege
2016. jún. 15. 11:57
10/12 Petya183 válasza:
igen , de bejáratós hengernek nem tesz jót ha erőlteted még nagyobb lénckerékkel, az meg oké hogy elvileg jobb lesz a végsebessége de más hogy a motor elég erős e pl 17-eshez, mert ha nem akkor ugyse fog többet menni,max ugyanazzal a sebességgel kevesebbet pörög a motor meg még nagyobb terhelést is kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!