Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv!

[link]

Ezen az autón gondolkodom mivel nagyon megtetszett, viszont nem tudok a Mazdákról gyakorlatilag semmit.

Mondanátok pár érvet és ellenérvet?

Köszönöm!

2016. jún. 2. 00:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Én is 97-es vagyok, de már 19 évesek vagyunk ám. :D

Mi is így nézünk a 98-2000 után születettekre, aztán kiderül, hogy ők is már 17-18 évesek.

Egyik ismerősöm már autószerelőként dolgozik, én meg kb. a műhelyben nőttem fel, és a mai napig szoktam szerelgetni. Nem rossz egy olyantól, aki mérnök informatika szakra megy, hm? :D

Hogy az autóról is írjak valamit, egyetértek az előzőekkel. Nem vagyok japán autó fan, de ezek tetszenek, és nem nagyon tudok problémákról velük kapcsolatban.

2016. jún. 2. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kell japáfannak elnni, bárki irhatta volna.
2016. jún. 2. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
A kettő közül az 1.6dízelt venném, a 2.0mazda dízel az eléggé meghibásodó darab. Mindent félretéve japánból csak benzinest és az örök élet +1 nap.
2016. jún. 2. 13:23
 14/14 BiTOPro97 ***** válasza:

"Nem vagyok japán autó fan, de ezek" (kívülről) "tetszenek, és nem nagyon tudok problémákról velük kapcsolatban." ;)

És igen ha nincs négy magas felnőtt az autóban hosszan vagy gyakran, inkább a Mazda 3-ast.

És itt, ha nem családban is, de baráti körben van elég autószerelő is. ;)

2016. jún. 3. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!