Át kell nézetni szerelővel, meg, hogy hol törték esetleg.
Itt azon kívül, hogy 100-150 ezer kilométer felett nem ajánlott dízelt venni, az átvizsgálásnál minden számodra ellenérv kiderül.
Amúgy a Mazdák élettartalomban jobbak, mint a Toyoták magyar utakon.
Ja meg ki is kell próbálni. ;)
2016. jún. 2. 02:14
3/14 anonim válasza:
BiTOPro97 te 97-ben születtél, igaz?
2016. jún. 2. 04:39
4/14 BiTOPro97 válasza:
Igen. Mi ennek a jelentősége?
Nagybátyám nevelt fel aki igaz ő motor mániás, de sok autója is volt. Nagyapámnál sok ember dolgozott, és dolgozik, és az ő autókat és véleményeiket is ismerem.
Része a fő szakmámnak PR, és 4 autó nyüstöltem már. Több mint százat pár száz kilométeren.
Négy autóm volt már, ebből hármat nagybátyámmal tartottunk karban. Olvastam ehhez a témához még szakmai cikkeket és vélemény, ja és fórumokat.
...
Nem tudom, mi alapján lehetnék kompetensebb a forgalomban lévők autók terén, és az oldalon hozzászólok közt.
2016. jún. 2. 05:01
5/14 Tomcatters válasza:
Jó autók a mazdák , el kell menni ,megnézni alaposan, esetleg atvizsgáltatni egy általad választott szervízben(kb 20 ezer ft) De sok kiadástól megmenthet, úgyhogy ne sajnálj kiadni ennyit egy esetleges átvizsgálásra :) Mert mi itt csak az általános dolgokat tudjuk leírni neked látatlanba,az meg máskérdés,hogy az előző tulaj/tulajok mennyire tartották karban ,az meg hogy keves km van benne nem mindig jó,mert vagy keveset használták,de azert 1-1 alkalomkor mentek is vele,vagy sokszor de 1-1 alkalomkor nagyon rovid távra,ami nem jó,mert olyankor a savas anyagok ami keletkezik hasznalat közben nem tud urulni, es a motorolajba kicsapodik tönkreteve az olaj kenőkepességét elindit a motor belsejeben rozsdasodast ...stb ... a motor elete soran 70% ban a hideginditas utani 2-3 masodpercben kopik mire eljut az olaj minden kis jaratba ... Ezert nem jo ha nem hasznaljak eleget szinte mindig hideg olajjal járnak kipufogot is tonkreteszi a sok felgyulemlo savas kondenzviz ami hosszutavu hasznalatkor tud jól kiégni .. Ugy h vigyazni kell a relative idős korahoz kepest irrealisan keveset futott autókkal ..
2016. jún. 2. 05:27
6/14 Tomcatters válasza:
Ja, azt elfelejtettem,h az altalad linkeltekbe,nem olyan vészes a km állása benzinesekhez mérten , de ha tovább böngészel, es belefutsz hasonló korú 60-70 ezret futott autókba .. azokat fokozottan at kell nézetni ,es a mazdáknál a hatso kerékjárati ivet kell nézni,ami ugyanis rozsdasodasra hajlamos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!