Szerinted milyen autót vegyek ami megbízható?
Sziasztok! Autóvásárlás előtt állok de tanácstalan vagyok! Milyen autót ajánlasz nekem?
Max 2millió, benzines, dolgozni járni városban rohangálós de azért hosszabb útra is el lehessen vele indulni (1-2ezer km egyszerre) éves szinten 15-20ezer km járnék vele, napi szinten városban illetve főúton 20-20km-t. Illetve az is fontos lenne ha valami meghibásodik benne vagy valamit cserélni kell rajta ne legyen nagyon magas az ára!
Jelenleg egy 2003as fiat puntom 1.2 8v-m van amit nagyon szeretek és hibátlanul megy csak szeretnék más autót!
nem tudom, hogy nézzek egy újjabb 40-50ezer km-es suzuki swiftet vagy mondjuk nézzek egy vw passatot amibe vagy vagy 250ezer km ha nem több.. ti mit ajánlotok?
Kb. 2 milláért már kapsz egy 2006 - 2007 - es "ufó" Civicet. Ha vigyáztak rá, kimegy a világból.
Nekem olyan van, újonnan vettem, a kopó alkatrészeken kívül semmi baja nem volt, még a gyári akksi is 9 évig húzta.
Városba Accord, Mazda 6, Avensis, Passat? Egy emberrel munkába járni? Komolyan?
Gyakorlatilag bármilyen kompakt tökéletes neked szerintem.
Én német párti vagyok, szóval Golf, Astra lenne a fő csapásirány, vagy Polo, Fabia, Ibiza esetleg. De pl Corolla is lehet opció
Na vajon melyik a megbíhatóbb?
Az újabb 40-50ezer km-es Suzuki Swift vagy a Passat amibe van vagy 250ezer km ha nem több?
Biztos te is tudod a választ.
De szerintem te a Passatot akarod és azt várod hogy megerősítsünk ebben.
Ha azt mondod hogy kell a tágas autó akkor is van megoldás. Vegyél Accordot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!