Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen öreg autót vegyek?

Milyen öreg autót vegyek?

Figyelt kérdés

Ma már feltettem egy kérdést, megéri egy 20 éves Audi címmel.

300000 Ft alattés 200000km-nél kevesebbet futott legyen. Km óra állásánál mennyi az optimális? kicsit soknak találom a 300 ezer km-t már. Lehet ajánlani más japán és német autókat is. Habár japánok közül szépen kinézőt nem igen találtam pl mazdánál. Ha az én autóm is veterán lesz többet érhet majd pl. Audi 80? Egy BMW 635CSi mennyit ér csak kíváncsiságból.

Ezek közül szeretnék választani:

Audi 80( azt írtátok ez mindent kibír)

BMW 520i(nem a veterán), 316i, 318i

Mercedes-Benz 190 E 2.0

2016. máj. 26. 20:41
 1/8 A kérdező kommentje:
Talán Audi 100 (nem biztos, hogy belefér a keretbe)
2016. máj. 26. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

most le leszek pontozva, de szerintem a suzuki swift elég jó ebben az árkategóriában. lehet kapni 2000 utániakat is, kb 300-400ért megkímélt állapotban,garázsban tartva,keveset futva.. és a szervízelése sem olyan drága.

a km-t tekintve egyet értek, max 200 E. sajnos ezzel sokan visszaélnek,tekergetik stb.. de a legtöbbnél ezt meg lehet nézni. na meg látszik is a kocsi állapotán,hogy sokat futott -e.

2016. máj. 26. 20:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Illetve benzines vagy dízeles a jobb választás?

Suzukit nem szeretnék, ha japán akkor nissan, mazda, subaru.

2016. máj. 26. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Az Audi 80 már most ritka az azért értékes. Bmwből majdnem veteránkorút érdemes venni mert azoknak kezd felfelé menni az értéke. Ezeket benzinesben venném elsősorban mert úgy érdekesek.
2016. máj. 26. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
A mai veteránok már nem olyan veteránok, mint a negyvenes évek autói. Audi 80 nem ér három-négyvkilónál többet. És nem is fog soha.
2016. máj. 26. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
300k-ért? Sok mindent nem válogathasz, ha meg valami öreget akarsz, akkor ami még jobb állapotu ott azok elsznek amik valami benzintemető motorral vannak szerelve, azokat lehetetlen normális áron eladni.
2016. máj. 26. 23:19
 7/8 anonim ***** válasza:
BMW 635 nem tudom hogy jön képbe, de szólok, hogy abból még egy romhalmaz is megér vagy 3 millát.
2016. máj. 26. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak ne legyen szétrohadva problémás helyeken, és lehetőleg ne egy csóró hülyegyerektől vedd, aki x 100 ezer forintból akar venni autót, átíratni, meg fenntartani is egyben 3 év alatt...
2016. máj. 27. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!