Milyen öreg autót vegyek?
Ma már feltettem egy kérdést, megéri egy 20 éves Audi címmel.
300000 Ft alattés 200000km-nél kevesebbet futott legyen. Km óra állásánál mennyi az optimális? kicsit soknak találom a 300 ezer km-t már. Lehet ajánlani más japán és német autókat is. Habár japánok közül szépen kinézőt nem igen találtam pl mazdánál. Ha az én autóm is veterán lesz többet érhet majd pl. Audi 80? Egy BMW 635CSi mennyit ér csak kíváncsiságból.
Ezek közül szeretnék választani:
Audi 80( azt írtátok ez mindent kibír)
BMW 520i(nem a veterán), 316i, 318i
Mercedes-Benz 190 E 2.0
most le leszek pontozva, de szerintem a suzuki swift elég jó ebben az árkategóriában. lehet kapni 2000 utániakat is, kb 300-400ért megkímélt állapotban,garázsban tartva,keveset futva.. és a szervízelése sem olyan drága.
a km-t tekintve egyet értek, max 200 E. sajnos ezzel sokan visszaélnek,tekergetik stb.. de a legtöbbnél ezt meg lehet nézni. na meg látszik is a kocsi állapotán,hogy sokat futott -e.
Illetve benzines vagy dízeles a jobb választás?
Suzukit nem szeretnék, ha japán akkor nissan, mazda, subaru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!