Milyen autót vegyek 1.5-1.8 milló körül? Elsődlegeses cél benzines kisautó lenne ami nem túl vérszegény.
Autóvásárlás elött állok de nehezen tudok dönteni!
Imádom a kisautókat és legjobban most is azt szeretnék venni.
Nagyjából 1.5-1.8 milló ft-om lenne rá.
Mivel kisautóban gondolkodom nem igen lényeges hogy 4 vagy 5 személyes illetve hogy hátul nem igen férnek el, többnyire 2, max 3 személlyel használnám.
Igazából bármilyen márka szóba jöhet a Fiat 500-tól a Mitsubishi Colt-ig lényeg hogy megbizható tipus legyen és benzines.
Ami még fontos lenne hogy ne 55-60 lóerős model.
Szóval összességében keresek egy megbizható kisautót ami még „megy is“.
Szóval milyen autót javasolnátok ezért az összegért? Meghallgatok bármit nem csak kisautókategóriában , de elsösorban az lenne a célom.
Köszönettel
Viper
Nm kell sokat keresgélned. Elmész a Lada szalonba, és zsír új autót kapsz kettő milláért. Ha megkedvel a díler, akkor tud valami kedvező hitelt adni kétszázezerre.
És akkor van egy megbízható, évekig hibátlan autód.
Az előitáleteidet tedd félre. Ezt az autót neked találták ki.
Az új Lada, ami most van a totalcar.gz-nál teszten, és még megg se írták a cikket de szinte minden nap írnak egy bejegyzést hogy milyen gagyi dolgokat találtak benne?
A kisautókba kis motort szerelnek, így lehet jobban jársz ha egy kategóriával feljebb keresel. Golf, Astra, Civic nagyon jók ennyiért.
Hát én Hondás ként az 1.8 i-vtec 140 le civicet ajanlom ,az már eleg szépen mozgatja a kis kasztnit ,...annyiból már kapsz jót
pl: [link]
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Néztem az uj ladákat annó mikor bejöttek , nekem nem igazán tetszenek , lehet hogy nem rosszak de valahogy...
A Honda az egyik Favorit autó nálam de ugy tervezem hogy Minimum 5-6 évig nem szeretnék másik venni ezért nem szeretnék 250-300 Ezer km-et futott autót venni. Inkább egy jól felszerelt kissebbet. A Civicnél a 2009 elötti modelnél figyelni kell hogy a visszahivásos hibák el lettek e rajta végezve , és nem könnyü olyat taálni ahol ez bizonyitható is :)
Opel Adam?
Bár azt lehet nem kapni még ennyiért.
A Kia Ceedet és az I30-at is nézegettem már , egész jó autók azok is , kicsit a bőség zavarában vagyok és ezért döntök nehezen inkább többet megnézek és nem kapkodom el mind hogy belenyuljak valami rosszba.
Köszönöm az eddigi választ mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!