Szerintetek milyen típusú autó lehet ez a matchbox méretű kisautó?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé rossz állapotban van. Az alján pedig nincs más felirat, csak, hogy "made in china".
2016. márc. 17. 22:49
1/9 A kérdező kommentje:
Chevy Impalára gondoltam, de nagyon nem vagyok benne biztos.
2016. márc. 17. 22:51
2/9 anonim válasza:
nem tudom de a hatterben egy Trabit latok meg egy Westfaliat :D
3/9 A kérdező kommentje:
Helyes, de koncentráljunk inkább a fehér kocsira! :)
2016. márc. 17. 23:33
5/9 anonim válasza:
Dodge Monaco a '70-es évek végéről.
6/9 A kérdező kommentje:
5
Tudnál linkelni egy képet arról az évjáratról, amire gondolsz?
2016. márc. 18. 14:42
7/9 anonim válasza:
Áh, dehogy, az lehetetlen. Szinte ugyanez az autó volt a Plymouth Fury is, sőt lehet hogy ez az (akart lenni), ezért megkülönböztetni őket csak a fanatikusok tudják. Akkoriban az amerikai autógyártás még igazán dübörgött, ezért évente vagy szinte évente voltak változtatások minden gyártott típuson a generációváltáson kívül is és akkor még sokkal színesebb volt az "átcímkézett" modellek palettája, mint manapság.
8/9 anonim válasza:
Na jó, ha nagyon tippelnem kéne akkor 77-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!