Fapados német luxusautó vagy jól felszerelt általános autó?
Figyelt kérdés
Van rá 12 millió forintom, konkrétan a Renault talisman full felszerelt vagy egy fapados Bmw 518d között kellene dönteni.2016. máj. 28. 18:51
11/17 szántóvető válasza:
én meg egy új mustangot 317 lovas alapmotorral,akkor is ha csak alapváltozat.
12/17 anonim válasza:
Németország tele van tahókkal bizony.
13/17 szántóvető válasza:
hajjaj,főleg Magyarországról nézve.össze lehet hasonlítani a két országot ill azok lakosait hogy milyen országban is élnek.
14/17 anonim válasza:
Porsche 911 használtam vagy új Mitsubishi evo (talán pont kijön ennyiből) , aztán lehet aprítani velük az általad német luxusautónak nevezett, nagy lusta dögöket :D
16/17 anonim válasza:
Én a BMW-t választanám, mert ami a német autóknál "alap felszereltség" az a Renaultnál közép-felső felszereltség. 12Millióból azért nem csak egy 518d F10 jöb ki, hanem egy 2 éves 530d F10 full extrás is!!!
17/17 anonim válasza:
"én a BMW-t választanám, mert ami a német autóknál "alap felszereltség" az a Renaultnál közép-felső felszereltség"
Jó is lenne, ha így lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!