Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fapados német luxusautó vagy...

Fapados német luxusautó vagy jól felszerelt általános autó?

Figyelt kérdés
Van rá 12 millió forintom, konkrétan a Renault talisman full felszerelt vagy egy fapados Bmw 518d között kellene dönteni.
2016. máj. 28. 18:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Inkább a talisman-t választanám.

5 év múlva úgy is csak töredékét fogják érni,bmw : meghibásodik küld vissza,garin túl már az akkori értékét fogja felemészteni a javítás.

Míg borítékolható,hogy későbbi meghibásodásnál nem ennyire borsos a renault.

Esetleges eladásnál is jobb lesz a helyzete a full extrának ,illetve addig is kényelmesebb ...

De meg kell nézni mi is a full extra a fapadoshoz képest.

Ha olyasmik mint pl : fa hatású fóliázott műanyag helyett fa berakású műszerfal meg ilyenek,akkor nekem a talisman fapados változata is jó lenne,hiszen minimum 2 millió van közte...

2016. máj. 28. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:

A Talismant még nem próbáltam de állítólag szerencsét hoz. Meg egy jó minőségű prémiumnak szánt autó.

A Bmw 518Dben az alapban is benne vannak a szükséges dolgok. Csak a további extrák nagyon drágák. No azért illene egy ötöst nagyobb motorral venni de az már +3 milka lenne. Kimaradt a kérdésből az általános autó.

2016. máj. 28. 19:08
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha a kényelem érdekel, akkor Rönó, ha a tahópresztizs, akkor BuszMetróWillamos.
2016. máj. 28. 19:16
 4/17 szántóvető ***** válasza:
50%

akkor németország tele van tahókkal?

egy punci-márkajeles autóért sok 12milka.már 6,7-től elérhető(a dízel 7,7-től.)tényleg megér neked sokmilliót a fullextra?

2016. máj. 28. 19:51
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

Egy 518D BMW extrák nélkül inkább ciki, mintsem menő. És semmi vezetési élményt ne keress már egy új 5-ös BMW-ben, tehát egy fapados BMW tényleg nem ér pénzt.

Annyi jó autó van már ennyiért, mondjuk a BMW-nél maradva 320D néhány extrával? Vagy full extrás Passat, Talisman, Mondeo, Insignia, ajajajjj, rengeteg van. Sőt ennyiből kijön egy fullos Skoda Octavia RS, ami odaver a BMW-k 80%-nak.

2016. máj. 28. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Ennyiből akkor már mért nem veszel például egy Mazda 6-ot?
2016. máj. 28. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz! Egy jól felszerelt Mazda 6 simán kijön 9 millából és még szép is, meg nincs meg az a fajta "presztízse" mint a BMW-nek. Meg 518d... ember...
2016. máj. 28. 21:38
 8/17 Beviz Elek ***** válasza:
45%

Fapados luxusautó? Meg egészséges tüdőrák mi?

Tehát a BMW embléma a luxus.

Nesze neked luxus: [link]

2016. máj. 28. 23:05
 9/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem a BMW-t, de ez a kép nagyon nagy. :)
2016. máj. 28. 23:08
 10/17 anonim ***** válasza:
12misiből én egy új skoda octaviat vennék (kombi dízel rs)
2016. máj. 29. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!