Szerintetek melyik a szebb a három autó közül? Illetve miért.
Figyelt kérdés
Esetleg egy top listát ?
Az autók csak: szedán
Audi A6 C6
Mercedes E klasse w211
Bmw 5er e60
Nekem ezek közűl az Audi a kedvencem, nekem nagyon tetszik a formája kívűlrő és belűlről.
Nálam:
Top 1 Audi A6 C6
Top 2 Mercedes w211
Top 3 Bmw e60
Nálatok?
2016. máj. 21. 10:37
1/12 Koaxk Ábel válasza:
Bár én BMW-s vagyok, de ezek közül nekem is az Audi A6 tetszik a legjobban, legkevésbé meg a Mercedes, az új Mercedes-ek gyönyörűek de ez a dupla kereklámpa nálam totál kapufa!
2/12 anonim válasza:
Merci szerintem is nagyon ronda, az E60-as BMW elég parasztos, kint törököket, jugókat látok benn, itthon cigányokat. Ezek közül az Audi mindenképp.
3/12 anonim válasza:
Ez a kérdés nem jó másra mint a megszokott trollháború kirobbantására. :D Néha minden előzmény nélkül összejön ha szóba kerül anyni hogy nmet autó, gy meg estére garantált a dolog. :D
5/12 anonim válasza:
1. Audi - elegáns, mutatós, de nem feltűnősködő
2. BMW - túl robosztus
3. Mercedes - nagyon nem tetszik az eleje, kifejezetten csúnya a két kerek lámpa
6/12 anonim válasza:
Első helyen nekem a Merc w211 van.
Utána holtversenyben az Audi A6 és a Bmw e60.
7/12 anonim válasza:
A7-CLS-Panamera.
Miért? Mert gyönyörűek.
De ezek elvileg coupe autók. Amúgy ha rendes sedan számít:
E60
W204 meci AMG kittel
Meg az első gen. 6os BMW.
8/12 anonim válasza:
Sztem bmw nem kell leélni ..patikán kell tartani ...szép felni stb karban tartani rendesen jo benzin motorral nem traktormotorral jo sorhattal .... nem romásan meg jugosan leélni..:)
9/12 anonim válasza:
Audi, BMW, aztán valahol messze lemaradva a Merci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!