Jaguar S-type vagy X-type (2004-2006) melyik tipus jobb és szebb? A hozzáértő emberektől:a jaguárokban ha tönkre megy valami alkatrész stb. akkor az eléggé drága?
Nekem is tetszenek a Jaguarok, főleg az S-type. Az a baj velük, hogy már gyárilag nem a megbizhatóság mintaszobrai a Jaguárok, szoktak érdekes gondokat produkálni, és ugye a Jaguar nem egy gyakori autó, nem nagyon értenek hozzá, alkatrész sem nagyon van, ha meg van, akkor nagyon drága.
Ez inkább ilyen hétvégi autónak lenne jó, nem évi 80-100 ezer km-hez, hogy szét legyen hajtva, kimélni kell. Talán Angliából lehetne korrekt darabot hozni, csak ugye az a fránya jobbkormány. Azért irom, mert egy srác az utcámból 2 éve hozott egy S-type-ot Angliából, azóta hajtja mint a süket naponta látom itt repeszteni az utcában. Kérdeztem a múltkor, és az autónak semmi baja nem volt még.
Az S-Type futóműve jobb és limuzinosan kényelmes miközben sportos. Az X-Type inkább Honda Civicesen kemény és nem kényelmes (sport verzió), vagy túl lágy (normál verzió), ellenben az X-Type 2.5v6, 3.0v6 4x4-es, ami kitűnő.
A kérdés az, egy Honda Civic-es pörgős, mérges télen is jól menő, de rázós cuccot akarsz, vagy egy jó futóműves hátsókerekes limuzint ? A választól függ, melyik a Te autód.
Fenntartásuk nem olcsó, de nem is annira drága, nekem X-Type 5 év alatt 1.5mFt (írtam a listát), S-Type 3 év alatt 1mFt volt, ebben gumi, szerelés benne, biztosítások, benzin nem.
Még annyi hogy 4x4-es V6 X-Typeok szerelése nagyon nehéz, ezért drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!