Jobban néz ki az autó első rendszámtábla nélkül. De ha jol tudom nem lehet levenni, akkor van valami amit csinalhatok hogy szebb legyen az autó?
A küszöbre ,hova...
Természetesen a lökösre,oldalra valahová..
esetleg berakhatod a szélvédöhöz. nem szabályos, de sokan megteszik és évekig járnak így
(nem buzdítani akarlak mert meg is büntethetnek)
és légyszíves normálisan válaszolj legközelebb annak aki segíteni akar
Szerintem pont jó elöl, enyhe koccanásoknál van ütközéselhárító szerepe a rendszámnak. Nekem a keret alatt még van egy kis szivacs is elhelyezve.
Egy béna béla vonóhoroggal koccantotta le az autóm elejét parkolás közben, szerencsére csak a rendszámon volt látható egy kis horpadás. Mondtam is az aggódó bénán tolatónak, hogy semmi baj nem lett, de legközelebb ne centizgesse ki a másik autót. Ha nincs az autóm orrán a rendszámtábla, akkor szerintem a műanyag lökhárítót megrepesztette volna a beletolató vonóhorog és az is csúnya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!