Opel Astra H vagy a Fiat Grande Punto szebb autó?
Ez a két autó tetszik jelenleg nagyon, esetleg még a Corsa D.
Melyik autó a megbízhatóbb? Melyiket, milyen felszereltséggel érdemesebb használtan megvenni? Tudtok ezekhez hasonlóan jó autót?
Grande Punto szebb ez egyértelmű..
Ha dízelt választasz tök8, mert mindben ugyanaz az 1.3 1.9 Fiat Multijet motor van. Benzinesben lehetnek eltérések.
GP tulaj vagyok, tehát a GP a szebb.. :)
Az enyém eléggé jól felszerelt, 6 légzsák, digit klíma, kartámasz, deréktámasz. Bár a motor az csak egy szög egyszerű 1.4-es 8 szelepes, de eddig (8 éves) semmi komoly gond nem volt vele, minden működik. A legmeglepőbb az volt hogy a légszűrőház szétnyílt a toldásnál, de meg tudtam oldani házilag. A váltó egy picit izzadja az olajat, de évente egyszer utánatöltök egy decilitert és annyi. Megy, keveset fogyaszt és csendes is ahhoz képest hogy csak egy kis autó. Az Opel Astra H (öcsémnek volt) az nekem túl komor és rideg belül meg a dízel motor ami volt benne (1,7 CDTI) nem egy harmonikus teljesítményleadású gép és még a hangja is ronda.
Én utálom az Opel-eket szerintem iszonyat jellegtelen autókat gyárt, viszont ebben az összehasonlításban inkább az Opelra szavazok, abban százszor több fantázia van.
A Grande Punto-tól kb röhöhő görcsöt kapok mert egyből a szegény ember Aston Marinja ugrik be.
Ne értsetek félre, én sem vagyok gazdag, de a Fiat-nak ez a koppintása szerintem szánalmas lett. Akkor már inkább Suzuki Swift...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!