Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak engem zavar baromira...

Csak engem zavar baromira hogy a társadalmunk többsége nagyobbra tartja azt az embert aki egy 10 éves 5-ös BMW-vel jár, attól akinek "csak" egy új Dacia Logan-je van?

Figyelt kérdés
Kicsit érdekes. Holott nagyjából hasonló árban van egy 10 éves 520d v 525d mint egy új Dacia. Most ez csak egy példa volt, ne azon akadjunk fennt hogy BMW meg DACIA. Mondhattam volna Mercivel meg Suzukival is. Csak egyszerűen nem fér meg a fejemben hogy miért akar mindenki egy leharcolt autót venni, ha már vehet annyiból egy vadi újat is. Jó mondjuk ne a Dacia legyen a példa, hanem mondjuk egy Renault vagy Skoda. Pár napja beszélgettem munkatársaimmal arról hogy ki milyen autót venne. Én meg mondtam hogy egy Skoda Rapid (pláne egy Octavia) nekem tökéletes lenne. És akkor jöttek az oltogatások hogy "de hülye vagy, hát annyiból már 7-8 éves X5-t vagy 5 éves 525D-t vehetsz". Mert hogy abba mennyi erő van, meg hogy odalépsz neki és már 200-on van. Mondanom sem kellett amikor azt mondtam hogy nekem egy Dacia is elég lenne, teljesen kiakadtak :D Nem akarom én ócsárolni a BMW-ket, sem más német prémiumkategóriás autókat. Nekem is tetszenek, és ha lenne rá pénzem biztos valami hasonlót vennék. De jelenleg nekem nincsenek ilyen igényeim, nem kell hogy 200+ felett tudjon menni az autó, én azzal is megvagyok elégedve ha egy 130-140-et tud, kényelmes fordulaton tartani az autóm. Többel úgysem megyek soha. Nem vetem meg a szépséget sem, akárcsak nőben, szeretem az ízléses, kifinomult dolgokat. És én ezeket az értékeket már egy Skodában is képes vagyok megtalálni. Egyébként imádom az autókat, a vezetést, de szerintem ezeknek nem függvénye hogy a legdrágább autóval járjak. Ti mit gondoltok erről? Bocsi ha néhol esetleg zavarosan fogalmaztam volna.

2016. máj. 26. 22:49
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Amúgy egy 10 éves prémium autó normális karbantartása (tehát nem elhanyagolás, nem sufniszerelős, stb.) legalább annyiba kerül, mint egy újé ugyanabból a márkából."

Tehát nem sokba.

2016. szept. 14. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!