Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit lehetne alkudni egy...

William Tell kérdése:

Mennyit lehetne alkudni egy új Dacia árából?

Figyelt kérdés

Hahu-n 3,55-ért láttam, kb. 3,2-3,1-re szeretném kihozni. Lehet ennyit alkudni belőle.

[link]

2016. ápr. 20. 07:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden szalontól kérj ajánlatot, hátha valamelyik enged valamit. Vagy kérj olyat, amelyikben kevesebb az extra.
2016. ápr. 20. 08:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Alkudni mindenütt lehet. Én mikor új kocsit rendeltem, kb 350.000 ft-ot sikerült lemennem. Eredetileg 3.8 volt.
2016. ápr. 20. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Kereskedéstől függ, de általában már előre kalkulálnak azzal hogy esélyes az alkudozás és úgy lövik be az árat, hogy alkuval is jól járjanak, mer persze a vevő is hajlnadóbb vásárolni alku után.
2016. ápr. 20. 08:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 30 ezer forintot sikerült alkudni annó, változó. Szerintem 400 ezer fortintot nem fognak elengedni ! De érdeklődj több autószalonnál is.
2016. ápr. 20. 08:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy ilyen áru kocsinál jó ha az üzembe helyezést kialkudod hogy ingyen csinálják meg.
2016. ápr. 20. 12:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Második: Esetleg elárulnád, h. milyen márkájú volt az az autó? (Csak mert akkor lehet, h. annál a márkánál hajlamosabbak engedni.)
2016. ápr. 22. 11:00
 7/11 anonim ***** válasza:

sajnos szinte semmit

Szinte a legolcsóbb márka, amit kapni lehet itthon, és olyan alacsony árréssel dolgoznak, hogy ha olcsóbban adják, akkor már majdhogynem deficites. Én is próbáltam alkudni, és ez volt a válasz.

2016. okt. 17. 12:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó szöveg. Remélem azért nem hitted el... Szerintem a legolcsóbb Logan-on is legalább fél milkát kaszálnak, de lehet, h. még ennél is többet.
2016. okt. 17. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Biztos nyernek rajta, de nem ennyit. Meg vannak költségek, amiket ki kell gazdálkodni. Nem sajnálom őket félre ne érts. De egy Dacia/Renault szalon fenntartása (rezsi, bérek, stb) nem sokkal olcsóbb, mint egy merci szaloné. Ne menjünk bele... De abban biztos lehetsz, hogy a dákesz azért nem az a kimondott aranybánya (max azért, mert relative sokat el lehet adni)
2016. okt. 18. 00:40
 10/11 A kérdező kommentje:
Már hogy ne lenne aranybánya? Az egész Renault a Dákója tartja el tképpen. :D :D Szóval nem veszem be azt a jajj csak 200 ájrót keresünk aútónként (alá fosvagen marketingszöveg).
2016. okt. 18. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!