Milyen autó a dacia 1310?
A felejtsd el kategoria
Magyarországon amugy sincs már ebből a régi daciából egy darabse.
Vegyél valami normálisabb autot szerintem
Régi opel suzuki ilyesmi.
" Ceaușescu bosszúja " ként emlegették az öregek... vajon mért?:D
Nem árt hozzá ha az ember készül hogy szerelni kell, de sokat, ha iylet akar.
Pont a napokban láttam az utcán egyet. Jól meg is néztem, mert ma már tényleg nagyon ritka. Nem minden nap lát ilyet az ember.
Én azt mondom, ha olcsó régi autót akarsz venni, akkor inkább egy Ladát! Sokkal autóbb, relatíve problémamentesebb. 150-200e körül már patika állapotú, garázsban tartott, megvigyázott papás példányokat kapsz.
"kizárt hogy nem tapasztaltad meg hogy milyen ennek az autónak az igazi énje."
Több, mint 200 ezer km ment bele bontatlan motorral. A hosszú családi túrákra emlékszek, sokszor 5en ültünk az autóba, viszonylag kényelmesen. 100-at tartotta így is simán. Volt vagy 2x hogy nem indult be mikor beültünk, 10 perc alatt megszerelte apám. Ilyet a nyugati autók is csinálnak, csak azt nem tudod megszerelni.
Ha maradsz ennél az elképzelésnél, akkor nem árt beszerezni tartalékba féltengely csuklókat és kerékagy csapágyakat, illetve egy kezdő gépjármű-villamossági kurzuson részt venni. ;)
Azt a kiszólást elfelejtheted, hogy olcsóbb mint egy Lada.
Szerintem egész jó autó
Nem igazán van vele probléma
Az ülések nagyon kényelmesek
Ja és a javitást nagyon olcsón és könnyen el lehet rendezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!