Marika7 kérdése:
Dacia Logent szeretnénk vásárolni. Milyen autó? Akinek van mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 23:51
1/8 anonim válasza:
Valljuk be az emberek az olcsósága miatt veszik.
De megbízható, egyszerű konstrukció, fenntartása olcsó, pont jó arra amire csinálták.
Az évek múlásával a renault konstrukció szeszélyes lehet.
2/8 anonim válasza:
'Az évek múlásával a renault konstrukció szeszélyes lehet.'
A Renaultokkal általában nem motorikus problémák jönnek elő az idő múlásával. A Dacia elektronikai rendszere faék egyszerűségű egy közepesen felszerelt Renaulthoz képet.
A fapadosságnak lehetnek előnyei is, de megjegyzem, ismerőseim körében több Renault is van használatba, és közel sincs velük annyi gond, mint amennyire sokan lenézik azt a márkát.
3/8 anonim válasza:
Apumnak van lassan 7 eve, tovabba a kozeli csaladban van meg 3 darab (10, 6 es 5 evesek), ugy tudom meg nem volt problema veluk. Tovabba en a regi munkahelyemen vagy 2 evig hasznaltam Logant, azzal sem volt gond. Nem a legkenyelmesebb autok, de elvisznek A-bol B-be.
4/8 anonim válasza:
A karosszéria és a fényezés gyalázatos, a többi része egész jó, nincs velük annyi baj, mint sokan gondolják. Egy lehulló falevél is meg tudja karcolni szerintem, annyira nincs rajta festékréteg :)
5/8 A kérdező kommentje:
LPG változatban tapasztalat ?
2016. márc. 9. 10:02
6/8 anonim válasza:
Unokatesomnak van egy 1.2-es gyari LPG-s. Sokszor panaszkodott, hogy nincs ero az autoban, de problemaja meg nem volt vele.
7/8 anonim válasza:
Ugyan minek kellene egy 1.2-es motornak LPG? Semmit nem spórolsz vele, amúgy is takarékos motor.
8/8 anonim válasza:
Ha a Logen is olyanra sikerült, mint anno az 1310-es Dacia, akkor örök élet. Az 1310-es Dacia-val európát bejártam, és soha nem hagyott ott, ahogy később a Supernova sem, de azt egy idióta öszetörte. Jó, a Logan már inkább Renault mint Dacia, de nem igazán hallani, hogy gondok lennének vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!